/Satu mare/Restaurant

Moara cu Noroc

Strada Avram Iancu 2, Satu Mare 440078, România

Moara cu Noroc
Restaurant
4
689 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVP+9C Satu Mare, România
+40 747 355 547
moarasm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roland Tepfenhart
Roland Tepfenhart2 ani în urmă
Domna servitoare e foarte aroganta,am intrat sa imi iau un meniu zilei si am intrebat din ce se poate alege si doamna mi-a raspuns CE VEZI ESTE ! , chiar e foarte greu sa imi spuna din ce pot alege,doamna a pus in supa 4 bucati mici de carne restu doar zeama si felu doi orez la nebunie cu o bucata mica de friptura, totul la 23 de roni si aroganta maxima, nu mai merg in veci acolo !!!!!
Dragos mihai rusu
Dragos mihai rusu2 ani în urmă
Se mănâncă foarte bine din păcate flagelată de problema acută a României lipsa de personal, a doua oara la întors înspre vest, ospătarul s-a scuzat că nu ne poate servi pentru că sunt doar în 2 și are bucătăria blocată cu 30 de pizza, incredibil!
Ciprian Militaru
Ciprian Militaru2 ani în urmă
Mancare foarte buna,servire impecabila,preturi foarte ok!!!
Cosmin Bodea
Cosmin Bodea2 ani în urmă
Ospătara aia bătrână...E din cale afară de scarboasă!Te servește din scârbă..nu are răbdare cu clienții deloc!!!Ciorba de burta reîncălzită la microundă...Nu recomand nimănui să mai calce in acel restaurant până e baba aia acolo!!!
Cosmin Mocanu
Cosmin Mocanu2 ani în urmă
Am dat 3 stele dar pot fi considerat foarte indulgent, pentru inceput cum au mai scris si altii la terasa afara este destul de mult jeg pe mese si panza de păianjeni peste tot(prea rustic pentru gustul meu) si chelerita foarte irascibila. Mancarea a fost cum a mai zis si altii reincalzita cel putin la ciolan cu fasole in mijloc carnea era rece chiar inghetata. In rest pentru a iesi din inpas cu foamea merge dar nu as recomanda....
Horaţiu Popa
Horaţiu Popa4 ani în urmă
Un local curat, cu preturi bune. Ciorba de perisoare excelenta, o recomand. Ciorba radauteana buna. Am nimerit in zi de post si au avut sarmale cu ciuperci si pasat. Snitelele de pui au fost asa si asa. Am mancat pentru prima oară laște cu cartofi, foarte bune. La desert a fost prajitura albinuta, nici buna, nici rea. Au meniul zilei mic, la 14 lei si meniul zilei mare la 19 lei. La meniul zilei mare intra in pret si o cafea si prajitura. La ambele se primesc chifle bune facute de ei. Toaleta a fost folosibila, insa nu cea mai curata, dar nu mirosea. Adevarul este ca era sfarsitul zilei cand am fost. Sunt locuri de parcare chiar in fata localului.
Andras diczig
Andras diczig2 ani în urmă
Deosebit,frecventez des ,totdeauna am fost mulțumit
Mirela Mariana Raicea
Mirela Mariana Raicea2 ani în urmă
Porții mari,chiar foarte mari,mancare gustoasa,painicile si salata din partea casei!
Locații recomandate