/Ilfov/Restaurant

Trattoria Di Viale

Strada Neamului 17, Bragadiru 077025, România

Trattoria Di Viale
Restaurant
4.3
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92J5+64 Bragadiru, România
+40 767 009 000
trattoriadiviale.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 11–22
Scrie o recenzie
Ele Nik
Ele Nik2 ani în urmă
Servire foarte bună,loc minunat si liniştit pentru a mânca sau bea ceva împreună cu familia sau prietenii
Cozma Ciprian
Cozma Ciprian2 ani în urmă
Cea mai buna pizza Diavola!
Gabi Cristian
Gabi Cristian4 ani în urmă
Locatie aproape de bulevard. Mancarea lasa de dorit. Personal semi-amabil. Preturi prea mari pentru o locatie de cartier care are doar pretentii. Localul este curat din punct de vedere al igienei nu si din punct de vedere al celor care ii calca pragul.
Cristina Turcanu
Cristina Turcanu5 ani în urmă
Mâncare excelentă, ingredientele sunt mereu proaspete și folosesc produse bio pentru prepararea ciorbele și a mâncărurilor gatite. Servire rapida, sunt mereu flexibili și încearcă sa ofere fiecărui client o experiență frumoasa! Recomand cu încredere!
Radu Marius
Radu Marius5 ani în urmă
Am comandat o quesadilla, si a venit o foaie de shaorma rece cu multă salată si pătrunjel, "miros de piept de pui" si putin cașcaval, (doar l am vazut, nu l am simtit). Mi s a parut o bătaie de joc... pe lângă asta cartofii sunt congelati si nu au niciun gust, parca mănânci carton.
Ionuț Bogdan
Ionuț Bogdan5 ani în urmă
Un local drăguț, bine organizat și aranjat și cu o terasă pentru cei care vor să stea afară. Personal amabil, foarte drăguț și profesionist. Mâncare foarte bună și gustoasă. Un loc tocmai bun pentru a lua masa, pentru a sărbătorii un eveniment sau a marca o ocazie specială
Ion Buzoianu
Ion Buzoianu6 ani în urmă
Mancare foarte proasta si foarte scumpa! Un platou cu mici si ciuperci arse supra-evaluat! Am cerut restul mancarii la pachet si ne-au luat banii pe caserole. Am avut o masa mai mare la care am vrut si muzica. Ne-au spus ca au muzica lor sa nu aducem dj, la sfarsit ne-au cerut 250 de lei pt muzica. Ne-au furat bautura adusa de noi iar ardeiul iute de la ciorba a fost trecut deasemenea pe nota! In concluzie: oamenii nu vor sa te pastreze de client, vor sa te arda!
Alice Calin
Alice Calin2 ani în urmă
Being a vegetarian, I've only tried pizza and pasta - several times! It's one of the best pizzas I've ever had. Totally worth the trip to Bragadiru even if you are in Bucharest.
Fiind vegetariana, am incercat pastele si pizza de mai multe ori. Este una dintre cele mai bune pizze pe care le-am mancat. Merita drumul pana in bragadiru chiar daca vii dn Bucuresti.
Locații recomandate