/Ilfov/Restaurant

La Iancu

Strada 23 August 2, Otopeni 075100, România

La Iancu
Restaurant
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H329+9W Otopeni, România
+40 21 350 1591
laiancu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andreea Voicila
Andreea Voicila2 ani în urmă
Va sfatuiesc sa nu comandați acasa de la aceasta locație. Riscați sa așteptați 3 ore dupa mancare din motivul "Clientul din restaurant are prioritate" (Citez din spusele sefului de tura de azi 7 ianuarie 2022) si la întrebarea "Daca acum intra un client si comanda, ii pregătiți inaintea mea?" răspunsul a fost afirmativ. Dupa aceasta dispută s-a dus si a pregătit mancarea in sila in nici 10 min. Întâmplarea a fost trăită de mine si prietenul meu funcție de curieri la glovo dupa o asteptare de 40 min.
Iulia Daniela Rofel
Iulia Daniela Rofel2 ani în urmă
Restaurant cu specific românesc: coaste de porc la cuptor, cârnați cu fasole, rață cu varză, mici, grătar etc. Au și preparate tip italienesc (pizza, multe opțiuni de paste), salate, desert.
Dacă vă place muzica populară este locul ideal de relaxare (au formație, se plimbă inclusiv printre mese).
Destul de aglomerat sâmbătă la prânz.
Chelnerii nu prea purtau mască.
Per total mâncarea a fost bună, muzica depinde de gusturile fiecăruia.
Florin Batrinu
Florin Batrinu2 ani în urmă
Am fost de cateva ori aici, si mi-a placut mancarea. Ieri am fost la aniversarea cuiva si pentru ca nu stiau unde sa mearga, fiind in Otopeni, le-am propus sa ne vedem aici. Toate preparatele au fost f slabe, insa coastele pe care le-am mancat eu, erau pentru ciorba. Cand ar fi trebuit sa curga carnea de pe ele...a curs grasime. De foame, am luat cateva bucati, insa mai mult de jumatate au ramas pe farfurie.
Nota 10 pentru ospatari in schimb!
NICIODATA nu mai calc de aici !!!!
Corina serban
Corina serban2 ani în urmă
Iancu Express, jalnic! Ieri am luat o salata caesar, iar dupa ce am ajuns acasa am vazut ca, carnea era plina de zgarciuri ( probabil carne ramasa cu o zi inainte si pusa la salata ). Tot ieri m-am dus la ei sa le zic, iar raspunsul a fost ca “o sa transmitem mai departe”. Astazi in timp ce scriu acest review am o stare extrema de rau, toxiinfectie alimentara. Nu sunt genul care sa faca rau unei locatii, chiar daca nu a fost neaparat pe gustul meu, insa faptul ca imi e atat de rau si ca servesc produse pe care nici cainii nu le-ar manca nu pot trece cu vederea. Nu recomand!
Florian Tudorica
Florian Tudorica2 ani în urmă
Foarte bun!
Am mancat un muschiulet de porc cu hribi si sos de trufe, dupa care am zacut pe wc 12 ore cu tot pachetul de crampe ,dureri abdominale si voma !Ce pot sa zic! .
Felicitari bucatarului!
Sorin-Adrian Chirila
Sorin-Adrian Chirila2 ani în urmă
Mancarea gustoasa : cotlet boieresc si casacaval pane.
Preturi normale spre putin mari.
4 stele pentru ca timpul de așteptare este foarte mare calculat din momentul așezării la masa si cel al sosirii mâncărurilor comandate
Catalin Stoica
Catalin Stoica2 ani în urmă
Am comandat muschi vita congorzola si a venit mușchi simplu. Lasa de dorit!
Gabijoux by Gabriela Stoleriu
Gabijoux by Gabriela Stoleriu2 ani în urmă
Am petrecut clipe minunate în mai multe rânduri. Muzica live, pentru toate gusturile, ne-a făcut sa dansam plini de voie buna. Mâncarea este delicioasa, iar personalul deosebit de amabil și dornic sa te simți ca acasă. Mulțumim!
Locații recomandate