/Ilfov/Restaurant

Restaurant SYTAGO

Strada Atomiștilor 250A, Măgurele 077126, România

Restaurant
4
756 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
922J+34 Măgurele, România
+40 725 800 900
sytago.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–24
Sâmbătă: 10–24
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Speedyspeed Speedy
Speedyspeed Speedy2 ani în urmă
Cel mai apetisant ,bine pregătit și onorat pentru toată lumea cea mai mâncare ma voi întoarce la un ospăț de buna voie 🙏🙏👍🥰
Catalin Gheablau
Catalin Gheablau2 ani în urmă
Restaurantul arata destul de bine ( totusi este loc de investitii ceva mai mari la acest capitol), preturile sunt usor marisoare pentru aceasta zona (nu este centrul Bucurestiului), servirea depinde de noroc (am nimerit atat chelner serviabil, amabil si placut cat si chelner plictisit de viata gata sa scape de tine, timpul de asteptare nu e mare), destul de des nu au ce prezinta prin meniu. In lipsa restaurantelor din Magurele e acceptabil, insa e loc de mult mai bine.
Sorin-Razvan Peica
Sorin-Razvan Peica2 ani în urmă
Ospătărița a venit cu berea în pahar fără a-mi arata sticla, la cupa de înghețată nu a adus șervețele, la următoarea bere comandată a adus alt pahat cu toate ca mai avem bere în primul.
Servirea praffffff, mai rău ca la autoservire, dau o stea cu indulgenta
Niciun ospătar nu știe engleza, rușinos
Mario denis
Mario denis2 ani în urmă
La comanda de papanasi doua portii luate la pachet acasa prea putina smantana si prea putin gem ...
Maria Andreea
Maria Andreea2 ani în urmă
Am participat la un eveniment in salonul de la etaj.
Mancarea a fost buna, salonul si baia erau curate. Ospataritele au fost ok. Au avut grija sa nu ne lipseasca nimic.
3 stelute pentru ca nu a existat nicio sticla cu dezinfectant in salon/baie (am fost 50 persoane) si din cate stiu legea ii obliga sa asigure dezinfectant, iar angajatii restaurantului nu au purtat masti ( erau sub barbie sau deloc).

O recomandare pentru restaurant: puneti pe usile de la baie semne pentru ca la inceput nu am stiut care este baia femeilor si care este pentru barbati.
Liviu Ionescu
Liviu Ionescu4 ani în urmă
Pe livrari sunteti dezastru, pe site au total alte preturi pt comanda minima si pt meniu, alte preturi afisate si alte preturi de platit la comanda. Cam asta ar fi o salata si o portie de cartofi cu rosmarin. Absolut apetisante. Nu mai dau pe la voi in viata mea!
Mihaela Loredana Ungureanu
Mihaela Loredana Ungureanu4 ani în urmă
Nu recomand clar! Am comandat pizza, am mers personal sa o ridic si acasa am gasit un gandac de bucatarie, sa fie treaba treaba am apucat sa mancam (eu si sotul meu) pana sa vedem "bonusul" si ne-am simtit foarte rau. Niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva, si la carciuma cu mici "din piata" este mai curat si fara gandaci. Dupa ce am luat legatura cu ei, au promis ca revin un raspuns, scuze, ceva si evident ca nu s-au sinchisit.
Octavian Moldoveanu
Octavian Moldoveanu4 ani în urmă
Mancare bună, se așteaptă ceva. Prețuri rezonabile. Muzica de pub cu dj si lumini. Terasă pe acoperiș. Un concept interesant.
Locații recomandate