/Ilfov/Restaurant

Burger Station

Bulevardul Pipera 48D, Voluntari 077190, România

Burger Station
Restaurant
3.8
397 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G45Q+QF Voluntari, România
+40 733 239 666
burgerstation.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Joi: 11–1
Vineri: 11–1
Sâmbătă: 11–1
Scrie o recenzie
Liviu Andrei Maria
Liviu Andrei Maria2 ani în urmă
Am comandat prin Glovo din locația Amurgului 46. Ambii burgeri au avut o carne cu o consistență foarte ciudată, nu s-au putut manca.
Calitate foarte slabă, dezamăgit.
Iulian Oprescu
Iulian Oprescu2 ani în urmă
Foarte neserioși, plasezi comanda online, te sună să îți spună că livrarea durează 90 de minute, accepți, iar după 0 oră îți anulează comanda în aplicație. Nu merită!
Stefan Plopianu
Stefan Plopianu2 ani în urmă
Mancarea rece, 2 portii de cartofi lipsa(trimisi dupa fara parmezan si ceva baclava cu fidea ingrozitoare ), cartofi pre congelati si tari, cartofi cu bacon naspa, empire state burger nu merita 75 lei( e cat un burger triplu de la burger king) , crispy bites au avut gust de pământ, carnea veche si plina de aluat(kfc is mult mai bune) overall un dezastru de 3 milioane. Nu recomand si as da mai putin de o stea.
Marius Chirita
Marius Chirita2 ani în urmă
E 5.30 dimineața și deja am vomitat de doua ori tot ce am apucat sa mănânc din produsele de la magazinul de pe Amurgului 46, aspectul la cartofi și crispy e doar comercial, gustul e jalnic, nu va doresc sa treceti prin experienta mea legata de mâncarea lor!!
Catalin Tudorache
Catalin Tudorache2 ani în urmă
Burger de calitate medie. Am comandat (prin food delivery app si au fost livrați din Popesti) cate unul pt 4 persoane, iar 3 dintre acestea au avut disconfort digestiv. Carnea gustoasa, pâinea nu, sfaramicioasa, sosuri/topinguri decente. Au fost livrati fara identificare pe ambalaj si a fost nevoie sa ii dezasamblam pt a determina comanda fiecăruia. In trecut burgerii lui Baz erau printre preferații mei, dar de la Burger Station nu voi mai comanda.
Ciprian Campeanu
Ciprian Campeanu2 ani în urmă
Am comandat prin Glovo (estimare de livrare 35-50 min) la 17:58 si comanda a ajuns la ora 20:00 (burger rece, cartofi reci) comanda livrata de personalul Burger Station.
Cateva sfaturi inainte sa comandati la Burger Station:
1. Asigurati-va ca ati mancat bine inainte sa comandati la ei. In 2 ore sigur vi se face iar foame.
2. Daca nu ati mancat inainte sa faceti comanda sa va asigurati ca aveti ceva prin frigider sa va faceti un sandwich, altfel riscati sa lesinati de foame.
3. Ar fi bine sa aveti un cuptor cu microunde in casa. Un burger cald e mai bun decat unul rece.
4. Daca ati apucat sa faceti comanda si va suna un prieten de la Ploiesti ca are nevoie sa il ajutati sa care niste mobila, puteti sa mergeti linistit, cand va intorceti mai asteptati 5 min si ajunge si comanda.
Angelo Spiciuc
Angelo Spiciuc2 ani în urmă
Mancare întârziată 2 ore, rece si calitate foarte proastă
Jacqueline Mounsteven
Jacqueline Mounsteven2 ani în urmă
Burgeri gustosi ,calzi la livrare ingrediente proaspete și combo perfect. Am fost mulțumita dupa fiecare comanda. Nimic de reproșat pana acum. Recomand!! :)
Locații recomandate