/Gorj/Restaurant

Restaurant ALEXANDER

Strada Tineretului nr.15, Motru 215200, România

Restaurant ALEXANDER
Restaurant
4.2
233 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RX47+6C Motru, România
+40 253 360 265
irestaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Romulus Uretyan
Romulus Uretyan2 ani în urmă
Este o locație curată, cochetă, unde ai mari șanse de a te simți foarte bine. Doamna Ileana - patroana este amabilă, îți oferă variante, are soluții, este corectă. Personal tânăr, atent la solicitările clienților. Prețuri ok. Felicitări!
Florin Daniel Tutunaru
Florin Daniel Tutunaru2 ani în urmă
O locație frumoasa , placuta și relaxanta.
Carla Duca
Carla Duca2 ani în urmă
Serviciul de livrare la domiciliu este deplorabil .Mancarea adusa arata ca la cantina saracului.Nu recomand!!!
Denisa mihai
Denisa mihai2 ani în urmă
Terasa este frumoasa insa experienta a fost neplăcuta. Mi-am luat un cappuccino, dna si dl nu au avut sa imi schimbe 10 ron si astfel, un cappuccino de 5 ron, la plata cu cardul a fost 6 ron.
Teo Gogan
Teo Gogan2 ani în urmă
Livrare grea si intarziata, mancarea putin arsa si comercializare de Coca Cola expirata din anul 2020, o stea e minimum as fi oferit 0
Io Anonimu
Io Anonimu3 ani în urmă
Eu cred că oamenii s-au stricat la cap. Efectiv restaurantul vostru este de toată jena. Mâncarea nu este bună, la nuggets este parizer în interior, nu carne. Sunt efectiv nuggets cumpărați de la Lidl cu 7 lei/kg. În meniu era pus prețul de 10 lei, iar ospătărița ne-a cerut 12 lei și n-am primit nici sosul ce apărea în meniu. Pe bon era scrisă suma de 10 lei și era tăiată cu pixul și scris 12 sub...de asemenea, ospătărița foarte sictirită, puțin mai mult nf, am cerut un kebab și o ciocolată calda și am primit doar ciocolata caldă. Când i-am adus la cunoștință ospătăriței, aceasta și-a dat ochii peste cap și nu mi-a adus nici tacâmuri. Pe lângă toate acestea, în cazul limonadei am avut parte tot de un preț mai mare decât cel afișat în meniu, ca să nu mai spun că era apă chioară cu o felie de lămâie. Mai nou, în meniu nu mai apar băuturile, deci prețul este dictat de chelner. O zi bună ca personalul dumneavoastră vă doresc!
Raducu Florentina
Raducu Florentina4 ani în urmă
Servirea puțin repezita, fără chef de explicati, dar suntem în România și înțelegem! La asa salariu asa servire! Cu toate ca nu suntem noi clienți de vina! Patroni poate în noul an își revizioneaza, statul de plata! Pastele.. Nu sunt bune de loc, (cele carbonara,) foarte sărace, pizza Alexander bună... Cat de cât ok! 😂
Vio Boveanu
Vio Boveanu2 ani în urmă
Era mai bine când nu se fuma înăuntru. Urât din partea managementului să accepte asta, chit că au clienți "fideli" care vor să fumeze. Noi am decis să mergem în altă parte.
Locații recomandate