/Gorj/Restaurant

Hanul Domnesc

Strada Victoriei 116, Târgu Jiu 210191, România

Hanul Domnesc
Restaurant
4.4
937 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27M9+8V Târgu Jiu, România
+40 755 097 717
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristiana Mihaescu
Cristiana Mihaescu2 ani în urmă
Un loc de poveste în care mâncarea are gust de poveste, meniul este presărat cu povesti, iar hangitele te intampina cu zâmbet, urări de bun venit și atenție permanenta.
Știu restaurantul demult și ma bucur ca si-a păstrat "gustul".
Tina Florentina
Tina Florentina2 ani în urmă
Mâncare foarte bună, meniu foarte bogat, servire rapidă. Recomand! 🙂 Iar cât așteptați să vină mâncarea, puteți citi meniul care e presărat cu tot felul de informații interesante despre obiceiuri de tot felul!
Florina Alina Călin
Florina Alina Călin2 ani în urmă
Excelent! Servire impecabilă, locație superbă și mâncare delicioasă! ❤️❤️❤️
Cornel Oancea
Cornel Oancea2 ani în urmă
Am mâncat la acest restaurant, vizitând Tg. Jiu și împrejurimile. Eu nu înțeleg cum dau alții numai 5 stele,dar mâncare fără gust ca aici rar am întâlnit. Îmi pare rău că nu am făcut nici o poză,ca să demonstrez că am fost aici.Locatia, ambianța,servirea au fost excelente, dar mâncarea lasă mult de dorit. Vizual, mâncarea arată foarte bine, dar gustul zero...este prima dată când am văzut, la frigaruile de pui carnea a fost fiartă,apoi pusă pe grătar puțin,...fasolea cu ciolan este aceeași cu iahnia de post, diferența fiind prezența unui ciolan în farfurie...chiar este așa greu să arunci 2 oase afumate în mâncare pentru gust?... pai vă rog să mâncați o fasole cu ciolan în zona Sibiului ca să vedeți diferența.Si papanașii...o cocă simplă, fără pic de gust de brânză. Am fost 5 adulți la masă, singurele feluri OK au fost : fasolea făcăluită, pomana porcului și crema de zahăr ars.
Lucian Chilom
Lucian Chilom2 ani în urmă
Ciolan cu fasole + murături asortate ....de vis. 😀
Am fost încântat de servire, porții, prețuri.
Vă fac reclamă, fraților, pt. că meritați!
Malea Robert
Malea Robert2 ani în urmă
Mâncarea foarte bună, senzationala și servirea pe masura ! Recomand cu drag !
Andreea Bujor
Andreea Bujor4 ani în urmă
O locație plăcută, ospătar cu bun simț. Am primit meniu imediat, recomandări de mâncare, dar a durat 40 de minute pana am primit comanda.
Tudor Harsovescu
Tudor Harsovescu2 ani în urmă
Indiscutabil, un restaurant "cu personalitate"! Denumirea de "Han" este deplin justificata de "surele" ce adapostesc mesele, centrate de o curte interioara cochet amenajata. Totul umbrit de o salcie batrana si napadit de multa verdeata. Meniu romanesc, bogat, pus in practica - a se citi "farfurie" cu destul de multa pricepere. Nerecomandat fitzosilor, dar prietenos cu cei ce gusta nostalgia vremurilor de odinioara!
Locații recomandate