/Gorj/Restaurant

Restaurant Alessia

DN67C, Rânca 215300, România

Restaurant Alessia
Restaurant
4.4
694 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
7MPV+R3 Rânca, România
+40 748 636 622
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Popescu ion277 zile în urmă
Super
Simona Uli
Simona Uli2 ani în urmă
Foarte bine!
Hotelul este situat pe partea dreaptă a drumului care străbate stațiunea, la 300 metri de pârtia de schi M1, asta înseamnă cam 7 minute de mers pe jos lejer.
Noi am mers zilnic pe jos, cu echipamentul de schi al copilului în sacoșă , schiurile pe umăr plus sania și nu ni s-a părut deloc greu!
Are parcare proprie, gratuită și, foarte important la Rânca, are rezervor de apă!
În cele cinci zile cât am stat , nu a fost nici o problemă cu presiunea apei !
Nu știu dacă este nou sau renovat dar camerele sunt impecabil de curate.
Mobilier nou, mocheta nouă , baia chiar elegantă , lenjeria de pat și prosoapele noi și de calitate.
Camera în care am fost noi cazați avea și balcon .
Chiar dacă nu vii la munte să stai numai la TV , celor interesați vă spun și că în cameră este un Smart TV cu diagonala mare și cu multe aplicații inclusiv Netflix.
La parter are un restaurant cu program 8-20, cu meniul destul de variat iar mâncarea este foarte bună, la prânz și cină fiind de-a dreptul aglomerat și cu turiști care nu sunt cazați în hotel.
Nu în ultimul rând , patronii sunt niște oameni minunați, foarte amabili și de ajutor cum dealtfel a fost tot personalul!
Pentru că îmi iau în serios rolul de local guide trebuie să arăt și niște mici deficiențe , care sper să fie corectate. Subliniez aici că înțeleg cum nenorocita aceasta de pandemie a afectat domeniul Horeca și că este greu să oferi servicii de calitate - cum acest hotel o face - și să obții și un profit decent.
Astfel, becurile de la lustră pot fi cu luminozitate puțin mai mare , în cameră ar trebui un coș de gunoi -cel din baie este insuficient, iar afară ar trebui curățată zăpada și gheața la baza scărilor și printre mașini , patinoarul care se formează când nu este zăpadă proaspătă fiind cam periculos.
Cu toate acestea nu îi scad din stele la evaluare, plusurile fiind mult mai multe decât minusurile.
În concluzie , îl recomand cu mare drag și o să revenim!
Carmen Trusca
Carmen Trusca2 ani în urmă
Recomand cu drag acest Hotel. Am ramas placut impresionata de cazare, camere spatioase, curate.Personalul este foarte amabil. Am avut parte de o vacanta de vis.Hotelul este situat foarte aproape de partia de ski din centrul statiunii . Recomand pentru cei cu gusturi rafinate !
Edy's chanel Bossul
Edy's chanel Bossul2 ani în urmă
Este un local cu oameni foarte nepricepuți , un dezinteres total fata de Clienti , am rezervat 2 camere la același preț și ni sau dat diferite una mare una mică prețul identic , și ni sa spus ca dacă nu ne convine sa plecam , urat din partea lor , masa joi seara se servește pana la orele 20 dar au uitat sa ne anunțe ca joia se spală vesela , ce-a mai urâta experiența . Nimic primitor .
Anda Marin
Anda Marin2 ani în urmă
Am petrecut trei nopti la Hotelul Restaurant Alessia impreuna cu familia si prietenii nostrii. A fost una dintre cele mai frumoase vacante, si asta datorita faptului am fost impresionati de conditiile oferite. Din momentul in care am ajuns, ambianta, servirea si ospitamitatea au fost excelente. Am luat masa numai la restaurantul hotelului si tot ce am comandat a fost mai mult decat delicios, iar servirea impecabila. Camerele sunt foarte curate, spatioase si comfortabile. Hotelul este de 3 stele insa datorita serviciilor ireprosabile s-ar incadra foarte usor la 4 stele. Recomandam cu cea mai mare dragoste si incredere.
Cristina Ag
Cristina Ag2 ani în urmă
Am comandat o ciorba de burta, care avea textura și gust de apa chioara, ca și cum ar fi încercat sa mărească cantitatea ulterior adăugând apa. La felul doi, o Tochitura care a fost congelată și încălzită, a ajuns la masa cu unele bucăți foarte reci și altele care ardeau extrem de tare. Carnea era foarte uscata. Nu recomand, mai bine căutați in alta parte.
Nicoleta Dumitrescu
Nicoleta Dumitrescu2 ani în urmă
Daca vrei sa petreci cateva zile in Ranca, acest hotel este locatia perfecta. Inca de la intrare, esti intampinat de personal foarte amabil.Totul este impecabil, cu foarte mult bun gust, camerele sunt spatioase, luminoase, au terasa, baie proprie (mobilierul, mocheta si baile sunt greu de gasit la hoteluri de 5 stele, in Romania).Hotelul ofera loc de parcare.
Restaurantul are un meniu diversificat, pentru toate gusturile, portiile sunt mai mult decat generoase iar servirea prompta. In cele 4 zile petrecute in Ranca, in fiecare zi am servit mic dejun, pranz, cina, in aceasta locatie - de fiecare data am incercat alt preparat - toate sunt excelente!
Daca esti doar in trecere prin Ranca, trebuie sa te opresti ca sa incerci Bulzul reinterpretat de acest restaurant!
Elena Daniela Cîrjan
Elena Daniela Cîrjan2 ani în urmă
O surpriza placuta,acest Hotel.Gazda extrem de primitoare, prietenoasa, mic dejun variat,mâncare excepțional de buna.Conditii de hotel, NU cred ca o sa gasiti un altfel de Hotel.Totul este la superlativ.La conditiile pe care le ofera, pretul camerei ar trebui sa fie dublu.
Loc de parcare asigurat,hotelul are parcare privata,liniste și absolut tot ceea ce ne-am dorit într-o vacanță!Ne vom reîntoarce cu drag la Hotel Alessia!
Ramona Plopeanu
Ramona Plopeanu2 ani în urmă
Mancare acceptabila, servire ok.Nu as putea spune ca este extraordinar restaurantul.E o varianta de servit masa ca oricare alta din Ranca.Ca minus as spune ca ar trebui sa aiba grija ca mancarea sa fie calda cand se serveste.Din patru feluri servite la noi la masa,trei au fost reci.Papanasii erau tari si fara gust.Am servit masa si la restaurantul Pensiunii Carmina in aceeasi perioada si ni s-a parut mancarea mai buna.
Locații recomandate