/Dolj/Restaurant

Ribs HOUSE

Strada Împăratul Traian nr. 215C, Craiova 200501, România

Ribs HOUSE
Restaurant
4
315 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R5C+X7 Craiova, România
+40 765 996 619
ribshouse-craiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Militaru
Cristina Militaru2 ani în urmă
Nu recomand!
Mancarea nu are gust si dureaza destul de mult livrarea!!
Ramona Chiriloiu
Ramona Chiriloiu2 ani în urmă
Comanda facuta azi prin Takeaway la 11.19. In aplicatie timpul de livrare este 35 min. Mi s-a dat timp ora de livrare 13.49 din restaurant. Mancarea a ajuns rece la 14.10. A venit mult dupa pauza de masa. Am luat-o la pachet pentru cina acasa. Singura si ultima comanda.
Doru Cerga
Doru Cerga2 ani în urmă
Mancarea buna, la servire si la curatenie se mai poate lucra. Si cu pisicile eu personal nu prea sunt de acord...trebuie sa ne organizam sa le stabilim un locsor ceva...In definitiv, daca vii 99% pentru mancare, pleci multumit !
Xaara Novack
Xaara Novack2 ani în urmă
Am așteptat o ora si jumatate dupa mancare. A inceput degustarea de vin la 19:30 si mancarea a venit la 21:30. Meniul cu aripioare, in meniu nu specifica faptul ca sunt picante. Nu vin la restaurant sa mananc KFC. Refuzati daca va concentrați pe livrare. Sau spuneti clientului ca sunt multe comenzi si sa astepte. Noi nu am fost anuntati,am.asteptat si tot noi a trebuit sa intrebam de mancare.
Manescu Luminita
Manescu Luminita2 ani în urmă
Nu Recomand ,mancare foarte buna dar personalul lasa de dorit ,vorbesc de cei de la sediu nu de șoferi.Comanzi la 11 si iti vine mâncarea la ora 3,astazi la 3 meniuri comandate am primit 2 tacâmuri. Nu o sa mai comanda niciodata
Enio Ilinoiu
Enio Ilinoiu2 ani în urmă
NU COMANDATI, DE EVITAT.
Am sunat sa intreb in cat timp mi-ar fi livrata o comanda. Am primit un timp estimativ de 40-50min. Am zis ok, si am comandat doi burgeri. Dupa o ora si 10 min am sunat la ei si mi-au spus ca baiatul a plecat de 10 minute. Dupa inca 20 min am sunat din nou si mi-au spus ca “baiatul a fost oprit de politie”. Nu stiu daca a fost sau nu real, si nici nu ma intereseaza. Nu mi-au oferit nici o solutie la problema, mi-au zis ca o sa vina. Dupa inca 20 minute am inceput sa sun din nou dar nu mi-a mai raspuns nimeni, probabil au vazut numarul si au zis sa nu se mai complice sa imi raspunda. Dupa 2 ore si 20 min de la comanda initiala am primit un apel de la curier care a zis ca este jos si a ajuns intr-un final. I-am zis ca nu e ok ce s-a intampla si cel mai rau este CA NU MAI RASPUNEAU LA TELEFON!
Cum ma asteptam, burgeri au fost reci, cartofi la fel. Oribil. Pe langa asta, carnea nu era facuta bine, era mai mult arsa. Am mancat de foame, pentru ca nu aveam alta alternativa fiind deja ora 22:30. Nu m-a sunat nimeni sa se scuze sau sa imi ofere alta data o comanda gratis asa cum ar face un restaurant care se respecta. Dar despre ce vorbesc eu, ei nici nu raspuneau la telefon.
Foarte urat!
Cristian Rosulescu
Cristian Rosulescu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de servire, de mâncare, numai că am găsit un os în strachina de fasole, le mulțumesc ca mau acceptat sa stau mai mult în restaurant, oricum nu era așa multă lume să trebuiască să plec, îmi pare rău că nu am lăsat bacșiș dar nu am servici. Să dea Dumnezeu ca ceea ce am făcut acolo să fie acceptat de instanță și ma mai întorc sa mănânc din belșug, sper sa fi fost cu noroc ei pt mine. Doamne ajuta. Oricum la bani am fost bine exact ce sa scris în notă. Mulțumesc Cristian
Livia Dinulescu
Livia Dinulescu2 ani în urmă
Mâncare foarte bună ,Recomand
Locații recomandate