/Dolj/Restaurant

Viena

Calea Unirii 21, Craiova 200732, România

Viena
Restaurant
4.2
375 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8W+W3 Craiova, România
+40 749 059 036
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marius Vasile
Marius Vasile2 ani în urmă
Totul ok! Mâncare, servire! Locație situată plăcut!
Ximena Maria
Ximena Maria4 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta, cadru intim, muzica frumoasa. Mancarea buna, dar depinde de alegere, burgeri nu v-as sfatui sa va luati. Portia de burger de vita cu branza cedar a fost micuta, cartofii reci, chifla tare ca piatra. Bauturile sunt bune.
O sa mai revin.

Update: In general mancarea de aici este foarte buna, pizza si salatele in special, iar atmosfera este cu adevarat speciala.
Enache Ramona
Enache Ramona4 ani în urmă
Mâncare foarte bună! Locație excelenta!
Narina Bîra
Narina Bîra4 ani în urmă
Locul este frumos, în centrul orașului, mâncarea a fost bună, personal amabil, însă servirea putea fi mai bună.
Stefan Catalin
Stefan Catalin4 ani în urmă
Nu recomand, de evitat! Am comandat coaste si pizza quatro formaggi. Din 3 bucati de coaste 2 au fost crude, nu s-au putut manca iar sosul bbq trecut in meniu lipseste. Pizza adusa a fost quatro stagioni in loc de cea comandata. Personalul nu a facut nimic pentru remedierea situatiilor aparute.
Dumitru Gh. Nicu
Dumitru Gh. Nicu4 ani în urmă
Am fost o singură dată, în octombrie 2019. Ce mi-a plăcut,localul are un aspect plăcut,curat, liniștit;-mâncarea a fost preparată după ce s-a dat comanda, aspect pozitiv deoarece presupune că a fost mâncare proaspătă, preparatele bune, fără nici un fel de probleme,se vedea că la bucătărie sunt persoane pricepute, desertul și cafeaua deasemenea bune. Pentru mâncare,servire, ambient,5 stele. De ce am dat 4 stele?!,la un sortiment de vin am văzut dop de,, tablă",pus prin înșurubare!. Nu credeam că la un local bun se poate servii așa ceva, cred că un vin bun are dop de plută sau de acest gen. În concluzie,local plăcut din toate punctele de vedere.(minus, aspectul menționat).
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu4 ani în urmă
Dacă tot se numește Viena, te puteai aștepta să găsești ceva cu specific vienez, un șnițel, un ștrudel, macar un carnat... Dar când i-am pus întrebarea asta ospătărițe, m-a privit de parcă o întrebam dacă servește pietre de pe Marte sau mumii egiptene...
Mâncare proasta și scumpa. Nu msi și meniul zilei, au oferta speciala... În final am plecat fără sa comandam nimic. Pentru 25 de lei la 100 de m msi încolo poți manca din vreo 10 feluri de mâncare, la alegere, cât și cum vrei. Aici e 25 de lei o porție de cartofi prăjiți cu piept de pui... De ocolit! Cel puțin pana nu se schimba ceva.
Alexandra Gabriela Bădică
Alexandra Gabriela Bădică2 ani în urmă
Acest restaurant nu mai există aici. Acum în această locație este Dino Good Food Shop
Locații recomandate