/Dolj/Restaurant

Grant Sala

Bulevardul Știrbei Vodă 7, Craiova, România

Grant Sala
Restaurant
4.2
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7V+99 Craiova, România
+40 742 141 696
grantsala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Ungureanu
Sorin Ungureanu2 ani în urmă
Am intrat în locație, nu am găsit pe nimeni să ne servească,am plecat!! Parcă nu vor să vândă! Probabil, trăiesc din alt serviciu!
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu2 ani în urmă
Inițial am fost acolo pur și simplu sa bem o apa minerala într-o zi în care muream de cald. Era cam ora prânzului, nu mai erau alți clienți în afara de noi, nimic deosebit. De fapt eram asa obosiți și supărați ca nuci nu vedeam ce e în jur. La doua zile după asta a murit socrul meu, și am vrut sa organizam masa de după înmormântare undeva în spațiu deschis... La câte terase sunt în Craiova părea un lucru simplu de realizat, dar s-a dovedit ca nu e chiar asa. Tot felul de oprelisti, în mare parte nu se deschide la ora 12 ziua bucătăria, nu su personal. La Roata de exemplu mi-a trântit - o ca nu se încurcă pentru numsi 30 de persoane cât estimam eu. Ei bine, nici aici nu s-a putut rezolva, tot din lipsa personalului, dar doamna de la telefon a fost singura care mi-a spus condoleanțe și s-a oferit sa ma ajute, a dat câteva telefoane unde credea ca se poate, a vorbit cu alți patroni, etc. În zapaceala momentului nici nu i-am mulțumit cum se cuvine. O fac pe aceasta cale. Sunt convinsa ca un local condus de o asemenea persoana nu piste sa fie decât la cote maxime
Laurentiu Nicu
Laurentiu Nicu4 ani în urmă
Râs d
local din punct de vedere al administratorului...mâncarea de doi bani...lumina la fel...administratorul cred că este vampir că a zis că este deranjat la ochi...dacă nu ești atent te înțepi cu furculița..
Nu recomand pentru evenimente...pomeni înmormântări merg ...restul nu.am uitat sa spun că au decât un vas de wc la bărbații...acolo incap in local in 200 de persoane.
Andreea Calinescu
Andreea Calinescu4 ani în urmă
Anuleaza nuntile in ultimul moment.Ganditi-va de mai multe ori inainte de a alege sa faceti nunta/botezul sau orice eveniment acolo! In niciun caz NU recomand! Cea mai mare dezamagire!
Ionut Coada
Ionut Coada4 ani în urmă
Anuleaza nunti! nunta mea fiind anulata cu 8 zile inainte ! Explicatia pe care am primit-o nu este plauzibila si numai o mireasa in situatia mea stie cum este!Sunt profund dezamagita!
Stefan Piereanu
Stefan Piereanu5 ani în urmă
Locuim in Bucuresti si pentru ca sotia este din Craiova, eram in cautarea unui restaurant pt nunta noastra si Grant Sala ne-a atras atentia. Ne-a placut mult decorul si asezarea centrala a salii, si prin urmare am inceput sa dicutam cu adminstratora restaurantului.

Am vrut un meniu variat, si pentru ca nu vroiam sa petrecem mult timp si multe vizite in Craiova pentru cautatul bauturilor, dulciurilor am vrut ca acestea sa fie asigurate de restaurant si incluse in pretul meniului, ceea ce a facut ca negocierea si stabilirea meniului sa dureze mai mult de 5 saptamani (la inceput administratora a fost destul de reticenta la dorinta noastra de a ni se oferi tot pachetul, insa ne-a inteles in cele din urma). Restaurantul a avut doar o lista lunga de produse, fara a avea neaparat un meniu unitar, iar fotografiile prezentate nu au fost cele mai incantatoare si la unele produse alese de noi nu au prezentat poze cu produsul respectiv. Dupa 3 vizite in care am crezut ca avem toate lucrurile stabilite si fixate, la vizita 4, cand trebuia sa degustam meniul ales si sa platim avansul, bucatarii au gresit total mancarea: desi alesesem un muschi de porc la cuptor cu cartofi si rozmarin, am primit o friptura foarte tare, pe grill, si nici cartofii nu au fost buni. Pestele a fost foarte sarat iar sosul extrem de acru si foarte sarat si el. Desi stabilisem un anumit tip de sarmale, pana si pe acestea le-au gresit. Singurul lucru care parea bun, a fost aperitivul, insa si acolo am avut discutii in ceea ce priveste unele piese.

Pe mine acest lucru m-a pus intr-o situatie foarte proasta in fata familiei sotiei, mai ales ca eu fusesem cel care insistase mult sa alegem aceasta locatie (aproape de hotelul unde vor sta invitatii mei, aproape de biserica aleasa, aproape de parc). Ospatarii si personalul de la bar, incepusera sa sugereze ca de ce as tine cont de parerea socrilor, ei uitand ca pentru buna intelegere in familie trebuiesc impacati si parintii, mai ales in ziua nuntii, era evenimentul nostru, nu al lor.

Am plecat de la restaurant cu o mare problema: trebuia sa imi gasesc un alt restaurant, intr-o alta data si sa ma rog de formatie sa imi acorde o alta zi in care sa fie disponibili si ei si restaurantul … am inceput de la zero, anuland deja 6 saptamani de negocieri unde credeam ca problema restaurantului era rezolvata.
Mare pacat de timpul nostru pierdut, de increderea avuta in administratora acestui restaurant si mai ales de locatie in sine, pentru ca, in ciuda acestei piedici, ramane un loc frumos.

Atitudine necorespunzatoare spre final, lipsa de organizare, dezastru si un fiasco total. Daca stiau ca nu au bucataria pusa la punct, puteau sa ne amane macar.
Daniela Stanculescu
Daniela Stanculescu5 ani în urmă
Sala care a gazduit cu "generozitate" aniversarea celor 30 de ani de la terminarea liceului. Multumim celor care au stiut sa faca din acest loc, situat langa o intitutie importanta de invatamant, un loc in care amintirile redevin realitate.
Cazare Craiova
Cazare Craiova2 ani în urmă
Terasa este superbă. Loc de relaxare vara, practic găsești aici "umbra perfectă" de care ai nevoie vara, plus canapele foarte confortabile.
Restaurantul de la etaj are o lojă foarte elegantă parcă pregătită pentru seniorii care vor sa admire tinerii care danseaza la o nuntă pe ringul de dans de jos.
Frumos! Recomand!
🍸🍹🥂🍾🍷🍽🍴🥇
Locații recomandate