/Dolj/Restaurant

The Manor Restaurant & Lounge

Bulevardul Nicolae Titulescu, Craiova, România

The Manor Restaurant & Lounge
Restaurant
4.6
668 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QFR+GV Craiova, România
+40 770 975 350
smartmenu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Florin Obogeanu
Florin Obogeanu2 ani în urmă
Burgerul a fost tocat prea mult cu textura ciudata, a fost un fel de carne de pleskavica. Cartofii au fost excelenti. Somonul a fost ok, dar sec: ori nu a fost proaspat, ori gatit prea mult. Servirea a fost super, plus ca am fost controlati de certificat. Per total a fost doar ok din pacate. Am avut experiente mai fresh datile trecute.
Manuela
Manuela2 ani în urmă
Cu părere de rău, o stea, deși: chelnerița a fost drăguță, somonul din care am gustat a fost bun. DAR am făcut toxiinfecție de la pastele cu fructe de mare. A fost singura masă din zi (prânz), deci nu am nici un dubiu că de acolo mi se trage. Greață, frisoane, vărsături, bilete la teatru ratate. Vă rog nu mai serviți fructe de mare dacă sunt vechi/ nu sunt păstrate corespunzător/ nu sunt gătite corect. Nu am de unde să știu care variantă se aplică, dar clar nu au fost în regulă.
Bertha Andronie
Bertha Andronie2 ani în urmă
Am fost de cateva ori la The Manor si mi-a placut foarte mult. Mancarea este delicioasa, bauturile sunt foarte bune si personalul este amabil. Atmosfera era foarte linistita si mi-a placut extrem de mult decorul. Cu siguranta o sa mai revin.
Iulia Teutan
Iulia Teutan5 ani în urmă
Un restaurant elegant, cu staff prietenos, unde se mananca excelent de fiecare data. Seeafood delicios, recomand fructele de mare, burgerul, quesadilla si ca desert jamaica cake. Tot ce am incercat pana acum si pot spune ca am incercat aproape tot ce este in meniu a fost foarte bun. Suntem clienti fideli ai restaurantului si vom reveni cu drag de fiecare data!
Adrian Mită
Adrian Mită2 ani în urmă
Excelent! De la prezența de spirit a personalului, la aranjarea localului și până la mâncare nu există urmă de imperfecțiune! Fine dining așa cum trebuie! Va mulțumesc pentru experiență!
Catalin Ionut
Catalin Ionut2 ani în urmă
Servire de nota 0. Am realizat că aici bacșișul se ia singur și suma de alege în funcție de cât consideră chelnerul, care tot întreabă dacă poate să-mi ia farfuria când eu n-am mâncat nici jumătate din ce am avut. Tot insista cu întrebarea..
Mâncarea a fost ok, cartofii puțin cam uleioși.
Recomand CRAFT și Big Ben, mâncare și servire de nota 10!!
Cosmin Ionescu
Cosmin Ionescu2 ani în urmă
Locație și mâncare de excepție!
Servirea impecabila,chelnerita foarte atenta!
Recomand vita!
Steven a
Steven a2 ani în urmă
Mâncarea e buna, dar angajați nu prea pe măsură, m-i sa părut cam plini de ei, lipsa de profesionalism.....
Locații recomandate