/Dolj/Restaurant

Terasa Planter's

Strada Corneliu Coposu 109, Craiova 200341, România

Terasa Planter's
Restaurant
3.9
434 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q2X+WX Craiova, România
+40 722 969 798
planter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Eu Anxo
Eu Anxo2 ani în urmă
Serviabilitatea a lasat de dorit,se plimbau de colo pana colo,k musca fara cap..nu le ziceam,creca si acum stateam sa.mi aduca meniul..daca nu se vrea dureri de cap,nu deschide meniul..in fine am comandat niste mici,cartofi pai,o limonada,vazand ce preturi au..cartofii erau aproape negrii,prajiti de mai multe ori in acelasi ulei..dat fiind ca efectiv era o mana mai plina de cartofi,la 12 lei portia,puteau schimba uleiul..micii.asa si asa..iar limonada are pret de Dubai,17 lei,dar gustul era k al unui produs ranced..creca era facuta din lamai uitate p.acolo..pt o terasa in parcul Romanescu,preturi f mari..daca ceri,trebuie sa si oferi..voi mai trece pe acolo,cand se v.a schimba gestiunea..
Alina Scornea
Alina Scornea2 ani în urmă
O terasă la care revin mereu cu plăcere. Am avut norocul să fie și un program artistic, cu muzică bună. Un violonist simpatic și talentat, o solistă fermecătoare, cu o voce asemănătoare cu cea a Mariei Tănase, acompaniați la chitară și acordeon. Preparate delicioase. Recomand cu căldură.
George calafeteanu
George calafeteanu2 ani în urmă
Servicii de slaba calitate, mancare prost pregatita,te inseala la gramaje, iar preturile ...de 5 stele la o locatie de o stea ! Atentie la costita maturata..sa nu va rupeti dintii in ea , iar la toaleta, lipsesc multe...
SELROM R (selromtv)
SELROM R (selromtv)2 ani în urmă
Cea mai proasta servire din oras!
Am fost acolo vineri seara sa luam masa cu niste prieteni,pe langa faptul ca mancarea comandata a sosit dupa 1 ora si 10 minute ospatarii habar nu au sa serveasca.A sosit ciorba dupa ce in prealalbil sosise felul 2 de 15 minute.Intarzierea nu putea fi pusa pe aglomeratie ptr ca terasa era ocupata maxim la jumatate.Apoi friptura a venit ca si o portie de la rebuturi fara garnitura fara nimic..Nu recoamand .Nu mai este ce era o data acea terasa.
Ionut Cosac
Ionut Cosac2 ani în urmă
Nu recomand! Asa terasa, asa management! Am comandat printre altele si 3 bors de peste (care intre timp s-a terminat si a fost sters de pe tablita cu recomandarea bucatarului) si ce sa vezi...am primit supa de legume cu putin peste sfarmat. Supa dulce, niciun gust de peste, nici macar acrita cu ceva sa semene a bors. Am gandit "ce inselatorie ieftina au incercat, n-a avut ospatarul curajul sa spuna ca nu mai au si probabil au zis lasa ca merge si asa, ca nu se prind!" Am cerut sa vorbesc cu seful care era pe terasa...si ce sa vezi, nu-l deranja cu nimic ca au incercat sa ne insele, era atat de firesc "O dai inapoi la ospatar si nu platesti, ce atata, pentru atata lucru vii la mine? Ce vrei de la mine, dreptate?!" Cand primesti asa raspuns iti dai seama ca problema e "capul pestelui", care e deja imputit.
Iulia Chidu
Iulia Chidu2 ani în urmă
Atâta nesimțire si bătaie de joc nu am întâlnit in viata mea !!!!Dupa ce in urma cu o saptamana am mers special sa fac rezervare pt 7 adolescente in data de 15 07 ,m am interesat de ce voiau fetele sa servească ,am rezervat. cu data ,ora ,nr de persoane am anunțat si ce se va comanda ,am lasat nr de telefon ,absolut totul ca la carte (la momentul respectiv asa părea si din partea lor ).Azi 15 07 2021 la ora stabilită ce credeti?De rezervare nu știa nimeni ,fresh ul de fructe nu mai costa 9 lei asa cum ni s a spus ,costa 15 ,pizza nu făceau de loc( in urma cu o saptamana avea pizza 450 gr si găseai tot timpul si tot in urma cu o saptamana cupa de înghețată era afișata mare cu 5 lei ,acum nu era deloc .Cine optează pentru aceasta terasa restaurant merita sa si plângă si timpul pierdut si banii
Mihaela Smarandache
Mihaela Smarandache2 ani în urmă
Am fost cu un grup de colegi când am terminat treaba, la ora 22. Toți voiam pizza, dar nu mai aveau!! Am cerut ceva rapid, ca ne era foame, nu mai aveau decât 2 hamburgeri iar noi eram 16 persoane. În final am comandat coaste de berbecuț. Au fost foarte gustoase, dar a durat foarte mult pana le-au pregătit.
Imma ficus
Imma ficus2 ani în urmă
Carne cruda,am cerut o scrumiera si am fost certat de fata care servea:))Sare si piper nici nu stiu de unde sa iau.va sugerez sa veniti cu un grill electric la Planter's daca vreti sa mancati carne.
Locații recomandate