/Dolj/Restaurant

Pizza Ibiza

Rovine H24 Parter Dolj, Strada Traian Lalescu, Craiova 200040, România

Pizza Ibiza
Restaurant
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RCG+JC Craiova, România
+40 251 315 701
pizzaibiza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian Baluta
Adrian Baluta2 ani în urmă
Am comandat trei pizza cu ridicare de la ghiseu. La telefon mi-au zis ca durează până in 30 de minute, dar dupa ce am ajuns la ghiseu mi-au zis ca dureaza cel puțin o oră. Nu recomand aceasta pizzerie, nu e prima data cand am avut probleme cu ei, de multe ori am primit pizza arsă si plină cu ulei.
Fiind cam cei mai cunoscuti din oras, multe persoane fac comandă la ei, dar calitatea lasă mult de dorit, iar personalul este foarte arogant.
Daniel Ene
Daniel Ene2 ani în urmă
Când ceri o pizza sa nu fie arsa , ei ti-o aduc aproape carbonizată . Iar șoferii prefera sa se întoarcă cu comanda și zic ca nu a fost nimeni l adresa ( alta speța )
Raducu Notita
Raducu Notita2 ani în urmă
Hall de pizza quatro formaggi care mai nou la ei se numeste all cheese, arsa, un gust de rahat, rece, plus ca in loc de coca cola am primit fanta, iar prețul exagerat pt serviciile lor de nici-o stea! Rusine patronului care nu isi mai da interesul pt. afacerea sa!!!
Avadanuti alex
Avadanuti alex2 ani în urmă
Pizza exact cum am cerut,ingrediente de calitate,personal ambil!Recomand!!!
Cristina Tomita
Cristina Tomita2 ani în urmă
Nu inteleg cum puteti sa aveti atatea recenzii negative legate de pizza arsa, facuta in bataie de joc si sa continuati... La scumpit preturile sunteti primii, dar la calitate?? Eram clienta acestei pizzerii pana ieri, cand am comandat 2 pizza, ambele arse,iar pe una dintre ele ingredientele lipseau cu desavarsire. O experienta pe care nu o voi mai repeta.
Daniela Nita
Daniela Nita2 ani în urmă
Deci, din 3 pizza doar una a fost bunicica adică specialitatea casei, quattro formaggi nu v-o recomand sub nici o formă dacă sunteți prin oraș căci o sa le beți toată apa plată căci o sa muriți de sete, are o brânză ffffoarte sărată. Aaa și a treia este kebab dar nu are nici o treabă cu pizza kebab. Vai și amar, dezamăgire totală!
Roberta Gaman
Roberta Gaman2 ani în urmă
Jalnic! De doua ori am comandat de la voi și de fiecare data pizza a fost făcută în bătaie de joc. Pizza mai prost făcută nu am văzut în viata mea. Pizza plina de ulei, aluat crud( mi se lipea de degete) și tot ce era pe ea lipit de carton. Am cerut explicații și prima oara mi s-a spus ca nu au mai pus despartitorul acela în mijloc deoarece au schimbat cutiile și fiind tari au ajuns la concluzia ca nu mai trebuie puse. Și a doua oara mi-au spus ca pizza nu e cruda e doar pufoasa și mai mult de atat am fost trasa la răspundere pe whatsapp de unul din angajați întrebându-mă de ce mai comand de la ei dacă nu îmi convine acest lucru. Cui i-ar convenii sa primească pizza cruda? Bani dați degeaba. NU RECOMAND.
Lo Ri
Lo Ri2 ani în urmă
Cand ma gandesc la cea mai buna pizza,cu siguranta e cea de la ibiza. Comand de ani de zile de la ei,si nu am fost dezamagita nici macar odata. Felicitari!
Locații recomandate