/Cluj/Restaurant

Vărzărie

Bulevardul Eroilor 37, Cluj-Napoca 400129, România

Vărzărie
Restaurant
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+4Q Cluj-Napoca, România
+40 264 595 064
varzarieeroilorcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Horiace
Horiace2 ani în urmă
Vărzăria este un loc care pare înghețat într-un timp perpetuu în care toate sunt așa cum le știi din copilărie, cu bunele și cu relele lor. Preparatele, majoritar pe bază de varză, au gustul pe care ți-l amintești și pentru care ai revenit și o să revii în continuare. În fond, unde să mănânci Varză a la Cluj mai bună ca la Vărzarie?
La prima vedere pare modest. Se vede ca aici nu s-au cheltuit bani aiurea ca să schimbe faianța din baie din moment ce nu are nimic defect sau stricat. Dar miroase a curat și este vizibil că cineva se străduiește să țină totul impecabil.
Mâncarea este gustoasă, spuneam și mai devreme. Ciorba de varză, luskos, e aici cea mai bună versiune mâncată de mine în România, chiar peste cea de la Da, da (Călimănești) unde credeam anterior că e cea mai bună.
Ospătărița care m-a servit a fost profesionista, dar și prietenoasă și, per global, experienta culinară este una deosebită.
Mihaela Aldea
Mihaela Aldea2 ani în urmă
Merita incercat! Mancare buna, preturi bune, portii consistente, servirea rapida, personal amabil. In jurul pranzului, chiar nu gasesti loc liber. Doar 4 stelute - localul are nevoie de imbunatatiri, cladire veche!
Ana Dobre
Ana Dobre2 ani în urmă
Mancarea foarte gustoasa! Serviciul foarte bun si destul de rapid desi locul era plin.
Vasile Precup
Vasile Precup2 ani în urmă
Comanda plasata la ora 18:04, livrata dupa ce m-am certat la telefon cu angajata restaurantului. Tu ai mai avea incredere sa mananci dupa ce te certi cu cei de la restaurant? Nu este problema mea ca nu va intra comenzile, eu am comandat si am efectuat plata cu cardul la ora 18:04, este dreptul meu ca dupa o ora jumatate sa fiu SUPARAT ca voi nu stiti nimic de comanda respectiva! Ce este cel mai ciudat ca exact in momentul in care discutam telefonic "a intrat comanda"... Serios? Ce e cu vrajala asta ieftina? Slab, foarte slab, ce sa zic, sunteti VARZA!
Ruben Baraja
Ruben Baraja2 ani în urmă
Dupa 2 ore se asteptat mancarea, mi-au anulat comanda de pe foodpanda!

Mesaj de la Foodpanda : "

Comanda ta a fost anulata
Buna ziua Alex,
Ne pare sincer rau, insa restaurantul Varzarie a fost nevoit sa anuleze comanda. In cazul in care ati achitat online, suma va fi restituita cat mai curand.

Va asiguram ca lucram in permanenta cu restaurantul pentru a evita astfel de situatii pe viitor si va recomandam sa incercati si alte restaurante disponibile in zona dvs.

Echipa foodpanda"
Metre Andrei
Metre Andrei2 ani în urmă
Personal foarte amabil mâncare este foarte bună cu specific din zona, prețul este foarte bun, accesibil tuturor. Servirea a fost relativ repede. Mâncarea este destul de multa
Robertino s.
Robertino s.2 ani în urmă
Mâncare super gustoasa ...servire buna..se așteaptă un pic dar este ok și destul de ieftin spre mediu..... 2 ciorbe,1 varza a la Cluj,o limonada, pâine ,1 ardei+smântână 70ron👍
Sărutmana pentru masă
Mocan Simion Daniel
Mocan Simion Daniel2 ani în urmă
Am tot trecut pe langa si am fost curios sa vad cum este. Din pacate locul lasa de dorit, am fost la baie era un miros groaznic si nici nu era curat. Servirea destul de inceata, am cerut nota a venit 10 -15 minute mai tarziu. A pus POS-ul pe masa si a plecat. Am dat cu cardul si am plecat.

Mancarea nu este buna, nici nu sunt optiuni. Doar cartofi fratuzesti, nu au fost alte optiuni de cartofi pentru copii. Carnea se vede in poza cum arata...

Am ramas surprins cand am vazut ce review-uri bune are...
Locații recomandate