/Cluj/Restaurant

Restaurant Vegas

DN1, 417080, România

Restaurant Vegas
Restaurant
3.8
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XM9F+QM Bucea, România
+40 744 795 966
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
BeVali
BeVali2 ani în urmă
Supele/ciorbele sunt chiar bune pentru un preț scăzut, însă daca comanzi cartofi prăjiți, cel mai probabil vor fi reîncălziți, șnițelele sunt cele mai ieftine posibile însă sunt scumpe si prost făcute deobicei.
Au renovat băile, ceea ce e bine. Chelnerii sunt 5/10 până când ori îți aduce ceva in minus ori ceva in plus. Atmosfera mi-a displăcut din cauza clienților de acolo, in general persoane de etnie rroma care se târguiau cu nota de plată (3 mese diferite au făcut asta) și deranjau. 2.5 stele din partea mea.
Cristina Madalina Zidaru
Cristina Madalina Zidaru2 ani în urmă
Grup de 4 personale venite în mare grabă și cu o poftă de mâncare imensă... Astăzi în weekend și cu aglomerație.
Am fost bine primiți, ospătărițele cu zambet pe față, te fac să te simți bine primit.
În câteva minute ne-a fost preluata comanda și deși era aglomerat, nu a durat mai mult de 15 minute și ne-am primit cu toții mâncarea.
Bine-ințeles că fasolea cu ciolan afumat a fost preferata 😍

În mai puțin de 1 oră am mâncat și am și plecat ☺️ am ajuns în Oradea și bineînțeles că acolo am sesizat că ne lipsește un ghiozdan cu tot cu acte și carduri bancare.... panică... Sperăm doar să recuperăm actele, am sunat la numărul afișat, am explicat situația și deși era super panicată, domnul a știut să mă liniștească, și mi-a spus că atunci când ajung să îl sun că o să îmi primesc totul neatins. Îmi luasem gândul că nu l-ar fi confundat cineva dintre clienții și l-ar fi și luat...
Ca să vezi, există omenie, cât și din partea clienților, nu și l-a însușit cineva, cât despre ospătărițe, am un mare respect, au sesizat al cui este și-au adus aminte de noi, l-au plasat sigur și au încercat din puținul pe care îl aveau la dispoziție să găsească o cale de a comunica cu mine 😁👏

omenia este cea mai mare bogăție!
Gabriel G
Gabriel G2 ani în urmă
Servire execrabila, manca mediocră.
Am comandat un file de șalău și a venit congelat. Doamna care servește foarte nesimțită.
Veturia violeta
Veturia violeta2 ani în urmă
Mâncare gătită pe jumătate, curățenia la baie lasă de dorit
Maria Chindris
Maria Chindris2 ani în urmă
Servirea sub orice critica, am fost 4 persoane, 3 am terminat de mancat si 1 inca nici macar nu primise mancarea, am cerut nota dupa 20 min a venit cu ea si a stat langa noi pana ne uitam peste bon pana calculam si se uita insistent ca sa ne grabim. Dupa care pe bon aparea paine, smantana si ardei iute, produse care nu ne-a intrebat daca le dorim, le-a adus pe masa nu au fost consumate si tot am fost taxati, aia inseamna 17 lei incasati in plus fara nici macar un motiv, hotie pe fata, ce sa mai zic de calitatea mancari ca nici nu mai am cuvinte, dezamgaire maxima.
Gheorghe Meszaros
Gheorghe Meszaros2 ani în urmă
Am ajuns in zonă după 10 ani, locația și peisajul îi ceva de vis.
Chiar dacă nu mi-a fost foame, m-am oprit pentru ciorba de burta, este aceeași ca acum 10 ani, este foarte bun. Cu fiecare ocazie când am drum prin zonă o să fac un popas la ei.
In schimb personalul ar trebui să fie cu zâmbetul pe buze, și mai atenți cu clienții. Nu-i judec, probabil au avut o zi mai proastă.
Sonor Jam
Sonor Jam2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. Firma Giltrans a organizat de-a lungul traseului "Anglia-Romania"o oprire pentru o masa calda.Meniu oferit din partea casei. Sunt foarte multumit de servicile firmei cat si de servirea si prestanta restaurantului.Ce putea fi mai bun decat o masa calda dupa 40 de ore de sandwich-uri si cafele. Experienta ce o recomand cu drag oricarei persoane. Apelati cu incredere la Giltrans.
Nicolae-Ciprian Cepoi
Nicolae-Ciprian Cepoi2 ani în urmă
Mi-a placut experienta , mancare foarte buna . Preturi Ok .
Locații recomandate