/Cluj/Restaurant

Bujole

Piața Unirii 15, Cluj-Napoca 400000, România

Bujole
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9Q+RG Cluj-Napoca, România
+40 731 339 255
bujole.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Iulia Lazăr
Iulia Lazăr2 ani în urmă
Înainte de toate, mâncarea a fost super bună. Atmosfera ok, locația ok – în interior e chiar cozy. Singurul minus este că la o așa locație cu mâncare bună, nu se poate veni pe baza unei rezervări, astfel că trebuie să-ți încerci norocul (cum mi-a și zis un angajat la telefon, atunci când am sunat). Ar fi păcat să existe lume care chiar își dorește sa mănânce aici, dar care să nu găsească mese libere :)
RĂZVAN ALEX
RĂZVAN ALEX2 ani în urmă
Locație frumoasa! Revenim cu drag ! Cafea buna, gustoasa și bine servita de barista !
Bianca Cionca
Bianca Cionca2 ani în urmă
Atmosfera tipic frantuzeasca, perfecta pentru reconectarea cu prietenii. Am comandat o cafea și o "pain perdu", cu cozonac în loc de pâine (atât de Maria Antoaneta !!!), ambele delicioase. Personalul foarte săritor și mereu prezent, fără a fi presant. Am avut o dimineața de vineri atât de linistita, încât în locul unei plimbări, am ales sa petrecem 4 ore pe aceasta terasă.
Traian Cristian Stroia
Traian Cristian Stroia2 ani în urmă
Locație in centrul orasului.... personal amabil si drăguț... breakfast toast, iced double latte, ceai hibiscus...
Recomand cu mare încredere
Oana Voinic
Oana Voinic2 ani în urmă
Servirea foarte ok. Mancarea nu tocmai wow. Supa crema de ciuperci delicioasa. Bruschetele cu rosii si avocado cam meh. Pline de ulei (de masline).

In rest, decor primitor. Culori placute. Locatia ultracentrala.
Răzvan Capră
Răzvan Capră2 ani în urmă
Un loc frumos unde sa iei micul dejun. Cafeaua e numai buna pentru a incepe ziua. Recomand experienta!
A. rusu
A. rusu2 ani în urmă
Am fost la Bujole de doua ori in ultima saptamana. Mancarea e la fel de buna, cum o stiam. Felicitari chef-ului! Per ansamblu, atmosfera e una placuta. Toaleta este curata. Masa, tacamurile, paharele, totul este curat. Chelnerilor (nu tuturor, ci celui scund si fetei cu parul blond) si barista-ului care au fost de serviciu sambata (12.03) dimineata, in schimb, vreau sa le transmit urmatorul mesaj: clientii nu sunt subiectele voastre de rasete infundate si de barfa in spatele tejghelei, nici macar in cazul in care varsa o cana cu cafea sau un ceai. Foarte bine ati facut ca ati ajutat si ati sters, dar comportamentul pe care credeati ca nu il vede nimeni nu va face onoare. Nici localului pe care il reprezentati. Da, daca in urma incidentului barista trebuie sa mai faca o data inca o cafea, asta e: o face. Cred ca stiai asta atunci cand ai semnat contractul, nu? Nici daca cineva din afara localului va solicita folosirea toaletei, in caz de urgenta. Foarte frumos ca ati aprobat folosirea toaletei. Barfele si urmarirea externilor cu privirea au anulat gestul frumos pe care l-ati facut prima data. Cand iese clientul din local macar sa ii raspundeti la salut, daca nu il salutati voi, ca tot va uitati dupa el. Nu e ca si cum nu il vedeti sau sunteti ocupati.

L.E. Nu exista posibilitatea de a va raspunde dupa raspuns, deci va scriu aici: nu am fost persoana implicata. Eu doar am observat.
Diana baias
Diana baias2 ani în urmă
Am comandat 2 prajituri, foarte bune la gust. Doar ca ne a luat cu dureri de burta inca dinainte sa plecam de la restaurant. Continuarea e usor de imaginat. Nu cred ca voi mai avea curajul sa mananc ceva aici. Pacat.. pentru ca localul e dragut si personalul amabil.
Locații recomandate