/Calarasi/Restaurant

Pizzeria La Troia

Prelungirea București 210 Bis, Călărași 910125, România

Pizzeria La Troia
Restaurant
4.8
247 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6873+H4 Călărași, România
+40 727 227 336
la-troia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 11–22
Duminică: 12–20
Scrie o recenzie
Andreea Dincă
Andreea Dincă2 ani în urmă
Cea mai bună pizza ever, făcută cu multă dragoste și pasiune ❤️ felicitări 🍕🍕🍕
Andrei Enache
Andrei Enache2 ani în urmă
Cele mai delicioasele pizza și o servire impecabilă. Recomand!
Dragos George Stroe
Dragos George Stroe2 ani în urmă
Cea mai buna pizza din oras!
Valentin Andrei
Valentin Andrei2 ani în urmă
O pizza foarte buna , comand destul de de des ,personal foarte amabil de la preluarea comenzii pana la livrare .Felicitari ! Un serviciu impecabil.

Comand in continuare cu placere cea mai buna pizza din oras .
Robert mihai
Robert mihai2 ani în urmă
Haideti sa va spun eu ceva, pentru ca am citit toate recenziile voastre, încă de pe acum nu doresc să fiu răutăcios sau sa pun într-o lumină proastă pe nimeni, doresc doar să evidențiez lipsurile de care aceasta pizzerie are atat de mare nevoie. Expun doar ceea ce am observat din experienta mea la această pizzerie si anume, la intrare este afisat lista de preturi in care sunt greseli de ortografie la scrierea produselor(poate din repezeala cu care au fost scrise...), asta e nimic in comparatie cu raspunsurile primite de la bucătar la niște simple intrebari( Întrebarea mea printre alte 3,4: aluatul il pregătiți d-voastră? Raspuns: Ai venit sa manânci pizza sau sa pui intrebari? ))))m-am si amuzat la raspunsul lui. Apoi, pentru 4 pizza mici a trebuit să așteptăm 40 min aprox( asta din cauza cuptorului cred). La început am ordonat 2 sosuri unul picant(seminte de ardei iute in suc de rosii) si unul de usturoi pe care a uitat casiera sa il bată pe bon(din neatenție cred)... Am fost serviți afară pe terasa dupa ce am cărat singuri 4 scaune si o masă. Inacceptabil este sosul de busuioc pe pizza margherita, foarte picant salamul din pizza diavola. Blatul de pizza in anumite locuri era nefacut , se lipea de dinti, am comandat doar 4 pizza pentru degustare, vegetariana, diavola, margherita si di carne(din care nu am gustat). Acum, domnule proprietar citind recenzia mea sper sa îmbunătățiți aceste aspecte ale serviciului oferit! O sa revin la această pizzerie peste 1 saptamana si o sa adaug o altă recenzie de data asta cu poze si video. Deocamdată am pus doar 2 stele, sper ca la.urmatoarea recenzie sa pot da 5 stele activității dumneavoastra.
Valerica Banica
Valerica Banica2 ani în urmă
Servire super, pizza super bună! Recomand!
Cristian Marin
Cristian Marin2 ani în urmă
Pizza foarte buna!
Sergiu Vladian Ighian
Sergiu Vladian Ighian2 ani în urmă
Pizza Troia la 32 cm, pret 25 ron. Extra, două sosuri de roșii (1 ron fiecare). Livrată repede, gustoasă și fierbinte! Personal amabil la telefon cât și la livrare.
Recomand!
Locații recomandate