/Calarasi/Restaurant

River's Lounge

Strada Dobrogei 15, Călărași 910032, România

River's Lounge
Restaurant
4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58QM+6Q Călărași, România
+40 725 635 020
riversfood.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–23
Marți: 8–23
Mirecuri: 8–23
Joi: 8–23
Vineri: 8–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Ionuț Țigănuș
Ionuț Țigănuș2 ani în urmă
Jenant! Scârbos!
Localul colcăie de gândaci la propriu!
Părea o locație ok cât de cât, până la primul gândac picat în farfurie!
Chiar nu se poate face nimic? De ce mai țineți deschis dacă nu puteți face nimic?
Alina Bogdanovici
Alina Bogdanovici2 ani în urmă
Am așteptat destul de mult până a venit cineva să preia comanda; pe terasă, masa la care am stat se clătina; mâncarea nu a fost gătită complet. E ok mai mult prin amplasarea lângă apă și aspect (dar și la aspect mai lasa de dorit având în vedere ca masa la care am stat nu era stabilă și la toaletă era mizerie). Mai mult amplasarea și vechimea salvează localul și acestea pot fi exploatate mai bine prin oferirea serviciilor mai calitative.
Chrystian
Chrystian2 ani în urmă
Înăuntru restaurantului fff frumos servirea ireproșabilă ,doar ca patronul nu observă multitudinea de gândaci (de colorado),efectiv trebuie sa stai atent sa nu-ți cadă pe farfurie,sau în pahar.Groaznic,o experiență ff urâtă.
Mircea The Rock
Mircea The Rock2 ani în urmă
Mmmm, o locatie pe malul bratului Borcei, unde privelistea este minunata.
Locatia dispune de un loc de joaca generos, unde copii pot petrece clipe minunate.
In cadrul locului de joaca copii pot face face painting gratuit.
Restaurantul are un meniu foarte diversificat de bauturi, racoritoare si cocktailuri, mancarea diversificata si un bogat meniu de peste.
O locatie excelenta pentru a te relaxa in compania familiei si prietenilor.
Mihaela Daniela
Mihaela Daniela2 ani în urmă
6 persoane, fiecare persoana in parte a primit mancarea rece, ca am asteptat aproape 2 ore sa fie adusa la masa nici nu mai zic. Si micii extrem de sarati, pizza Diavola deloc picanta, cartofii prajiti (congelati) reci. Deplorabil, nu mai vin.
Adriana Ant
Adriana Ant2 ani în urmă
Cea mai buna mancare servita exceptional. Personal tanar si amabil. Merită mai mult de 5 ☆
David Ipate
David Ipate2 ani în urmă
Când am fost la local am băut, de fapt am refuzat să beau cel mai prost pina colada, scârbos.

Acum când am comandat acasă mâncare am primit aceste "bruschete cu ton", dar nu după ce m-am certat cu cel de livra pentru că nu voia să urce să îmi aducă mâncarea.
La un moment dat m-a și întrebat "mai vrei mâncarea?".

Bravo. Ar trebui sa se implenteze opțiunea de 0 stele pentru voi.
Geo Lic
Geo Lic2 ani în urmă
La începutul August 2020: Nota este pentru priveliște. Destul de ok, nota 2/3. Sar putea mult mai bine dacă angajații ar fi mult mai atenți. Am fost serviți cu două sosuri dulci chiar dacă am cerut unul picant și unul dulce, dar aceasta nu a fost o problemă. Nu am avut pe masă șervețele. Oliviera era inexistentă, iar angajații nu recunosc că nu știu ce este aceasta scuzanduse prin "vin imediat". Nu știu să facă comerț, dacă debarasezi sticlelele de pe masă este frumos să întrebi dacă se mai dorește ceva. Iar stația pe care o au cu bucătăria deranjează când se insistă la ea din spate, neștiind că angajații de pe terasă sunt puțini și dispăruți din zonă. După a doua experiență nu merită nici măcar două stele. Voi rămâne la două stele nemeritate datorită personalului care merită nota 0, dar bucătăria nu trebuie acuzată datorită lipsei de interes a angajatelor teraselor lipite: Sunteți fericit că ați fost servit în maxim 60 minute! Ce spuneți de 90 minute felul doi și desertul clătite după alte 45 de minute? Mese murdare și dacă le atragi atenția spun că imediat. Meniul a fost aruncat peste resturile de pizza și suc de pe masă. Meniul a fost adus la cerere, după ce sa prezentat o domnișoară care a întrebat ce dorim că este ora 19:50. La clătite am renunțat după 30 minute de așteptare după ce am fost informați că vor veni imediat. Au fost puse frumos pe masă împreună cu nota, în termen de 15 minute de la anunțarea noastră că renunțăm la desert. Toată lumea de pe terasă cereau ștergerea meselor și răspunsul era inevitabil: vine colega! Saramura era un sos picant cu un pește ars la fundul farfuriei. Paella de slabă calitate!
Locații recomandate