/Braila/Restaurant

Restaurant Nemo

Str. Malul Dunării, Brăila 810435, România

Restaurant Nemo
Restaurant
4.3
80 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
6XQ5+W9 Brăila, România
+40 755 050 565
nemobraila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–22
Marți: 12–22
Mirecuri: 12–22
Joi: 12–22
Vineri: 12–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
mihai1 an în urmă
Locatie superba, personalul lasa de dorit. Am facut o rezervare telefonica, dar cand am ajuns la hotel, surpriza, nimeni nu recunostea ca a vorbit cu mine (doar le parea rau de incident). Nu era prima data cand ma cazam acolo, numai ca in trecut rezervarile au fost facute online. Nu recomand sa mergeti pe incredere, sau pe cuvantul celor de la hotel, veti avea surprize.
Bogdan Timofte
Bogdan Timofte2 ani în urmă
Locație superba cu o priveliște minunată. Personalul a interacționat ok iar mâncarea a fost foarte bună. Merită o vizită și cu siguranță voi reveni.
Mario Grigorescu
Mario Grigorescu2 ani în urmă
O locatie care m-a surprins placut cu toate ca pentru a ajunge aici ai nevoie de putin curaj dat fiind faptul ca locatia se afla in zona industriala din Braila, in schimb se merita efortul datorita preparatelor absolut divine si a locatiei care te inspira la relaxare si buna dispozitie.
Gabriel Oltu Gheorghe
Gabriel Oltu Gheorghe4 ani în urmă
Am stat si am asteptat 1 ora si jumatate ca sa aduca mincarea. Aia nu mai aveau cealalta s a terminat etc. pacat de locatie.
Stefan moraru
Stefan moraru4 ani în urmă
Dacă sunte-ți mai mult de trei persoane , mâncați pe rând , nu pot onora mai multe comenzi deodată .
Mihail Mandru
Mihail Mandru6 ani în urmă
Foarte frumos, mâncarea foarte bine făcută și foarte elegant servită.
Elena Lupascu
Elena Lupascu6 ani în urmă
Ne am simțit foarte bine,am avut plăcerea sa fim invitații de nașii noștri chiar în ziua de craciun!Mancarea a fost tradițională ca la mama acasă super gustoasa,servirea ireproșabilă,atmosfera de vis recomand din tot sufletul persoanelor ce au nevoie de relaxare și de liniște
Angela tudose
Angela tudose7 ani în urmă
Restaurantul, unul cu specific pescaresc, este un loc incantator, amplasat chiar pe malul Dunarii, ideal pentru momente agreabile. Personalul este foarte amabil, serviciile sunt de calitate si mancarea gustoasa. Iar gazdele.... de exceptie! Felicitari pentru ceea ce faceti, o faceti foarte bine!

Voi reveni cu mare drag! :)
Laura Ice
Laura Ice2 ani în urmă
Privelistea e superba dar am asteptat foarte mult sa prepare 4 platouri de mancare. Plus ca nu aveau ce am comandat si a trebuit sa ne reorientam, pastele cu urme fine de fructe de mare cu o gramada de rozmarin incat nu puteam sa le mananc. Portii mici pt pretul cerut.. o experienta pe care nu as mai repeta-o
Locații recomandate