/Braila/Restaurant

Trasura cu flori

Strada Roșiorilor 206, Brăila 817181, România

Trasura cu flori
Restaurant
4.2
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XC5+38 Brăila, România
+40 239 700 700
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Vls Simo
Vls Simo2 ani în urmă
Pozele de pe toate site-urile cu produsele oferite de aceasta locație care are un nume atât de frumos sunt "puțin" diferite de ceea ce ajunge in farfurie... Să nu zic prea multe de clătite... pe care mai plătești și un preț modest de 10 ron.
Ionela Bolboceanu
Ionela Bolboceanu2 ani în urmă
Cartofii arși reîncălzire
Omleta cu cartofi arși
La tochitura nu respecta reteta , și uscată
Dan Frunza
Dan Frunza2 ani în urmă
Mancarea a venit intr o ora jumate, ospatarul ne a spus ca dureaza mult pentru a face tochitura(ca e facuta pe loc) dar toata carnea era rece si lipsea branza de burduf, doar mamaliga era fierbinte dar n avea deloc sare. Cartofii natur de la alta farfurie erau reci nefacuti si nesarati, iar pentru alta farfurie lipsea mustarul pentru mici. Servirea a fost medie, ospatarii nu prea veneau si nici nu ne au adus sare sau servetele fara sa cerem. Masa era murdara cand am ajuns, tot noi am cerut sa se stearga masa in momentul in care ne au adus meniurile si ni le au pus pesre firmituri si scrum de tigara!!
Evitati acest restaurant!!
Nastase rodica
Nastase rodica2 ani în urmă
Este prima data cand las un coment! Soc! Sa va fie rusine! Comand aripioare la gratar, primesc aripioare pline de par , prajite, uscate si reâncalzite! Cartofi la cuptor ( probabil ce a ramas pe la mese a pus la pachet) , pulpa de pui dezozata uscata, fara gust, reâncalzita si ea. Inadmisibil, scarbos… lasati-va de meserie! 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Nu sunt genul care sa fac rau cuiva, nu las recenzii niciodata, dar acum s-a intrecut masura! Sa multumiti ca va alegeti doar cu acest feedback si nu va reclam la protectia consumatorului! Nu imi vine sa cred ca inca mai functionati !!!
Iulian Balaban
Iulian Balaban2 ani în urmă
Daca nu va este foame comandați cu încredere, o comanda de o pizza a durat de la 21:11 la 22:40 si stăm in apropiere maxim 1km
DaiS
DaiS2 ani în urmă
In ciuda faptului ca, comanda a ajuns destul de repede (in jur de 35-40 minute, comandata prin foodpanda), pizza a fost rece, am tecut peste când ce sa vezi pizza era arsa, in special Pizza Mimoza, fara gust, cu nu foarte multe ingrediente, si cu o tona de cascaval de slaba calitate care era cel putin gretos, pizza cu ton nu prea avea ton (in general comand destul de des pizza cu ton de la multe pizzeri si in general se pune mai mult ton), de asemenea era fara gust si extrem de amara, nu știu daca de la ton sau de la coaja de lamaie. In concluzie nu voi mai comanda prea curand de aici fiind una dintre cele mai slabe pizza pe care le-am mancat.
Bugariu hermina
Bugariu hermina2 ani în urmă
Locatie de bun gust,cu personal amabil,calificat,am facut majoratul fetei aici,am fost cu prieteni,am mancat aici si am comandat si pentru acasa,in seara asta doar pizza ...un loc in care poti sa petreci cateva momente cu cei dragi ...Va multumim!
Andra Mugioiu
Andra Mugioiu2 ani în urmă
0 seriozitate și profesionalism.
Una vorbești la telefon când faci rezervare, alta când ajungi acolo.
Angajați lipsiți de interes, neserioși și cu 0 atitudine proclient.
Cel puțin -10 clienți i-ati pierduț definitiv din cauza lipsei voastre de interes și seriozitate.
Vă mulțumim pentru o ieșire și o seara stricată!
Locații recomandate