/Braila/Restaurant

Melody Pizza

Calea Galați 297, Brăila 810388, România

Melody Pizza
Restaurant
3.7
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8X29+C3 Brăila, România
+40 769 595 808
pizza-info.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ivan Eugen Dumitru
Ivan Eugen Dumitru4 ani în urmă
Frumos ospatarii foarte atenți mancarea fffffb buna😘😘👍👍
Andreea Chipaila (Suspecta)
Andreea Chipaila (Suspecta)5 ani în urmă
Mâncarea a fost in linii mari relativ ok, aperitivul bun, sarmalele au fost mai mult varza cu iz de carne si foarte acre. Friptura foarte buna dar cartofii din garnitura nesarati si cu margarină pe ei, în loc de unt asa cum ar fi normal. In ceea ce priveste sala, frumos amenajată dar extraordinar de rece, singura diferenta intre vremea de afara si inauntru a fost ca nu bătea vântul. Am stat tot evenimentul (botez) cu geaca de iarna pe mine, cei din locație chiar închizând caloriferele daca se dansa, pe motiv că ne încălzeam asa, fara a lua in considerare câtuși de puțin ca un bebeluș are nevoie de caldura(sa nu mai spunem de adulti) . Domnul care ne-a servit foarte politicos si profi. Per total nu as repeta experiența, este mult de lucru pana sa devina un loc unde poti simti ca intr-adevar managementul se implica si ofera servicii bune si de calitate. Nu recomand!
Mariana Rosu
Mariana Rosu5 ani în urmă
mancare de proasta calitate, desi servirea a fost buna. fetele de masa si imbracamintea scaunelor f murdara. Managerul restaurantului f nepoliticos nelasand o urma de intelegere intre mine ca client si organizatori.
Getodacul
Getodacul5 ani în urmă
Locatie aproape pustie, mancare fara gust, personal plictisit si surprins ca a intrat cineva, fete de mese si scaune neingrijite. De evitat.
Ovidiu COVACI
Ovidiu COVACI5 ani în urmă
Gazdele sunt deosebit de amabile și personalul la fel. Locație foarte curata și o mâncare foarte gustoasă. Recomand cu încredere!
Ana Loj
Ana Loj5 ani în urmă
Nu sânt corecti, comazi ce trebuie si îti dau expirate
Costelia Eugen
Costelia Eugen5 ani în urmă
Mâncare fadă, nu recomand. Am avut probleme digestive întreaga familie
Aurelian Chirovan
Aurelian Chirovan2 ani în urmă
Jalnic...
Locații recomandate