/Bistrita nasaud/Restaurant

Czech In Casa cu Bere

Strada Bistricioarei 6, Bistrița 420087, România

Czech In Casa cu Bere
Restaurant
4.5
759 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GP2+7J Bistrița, România
+40 790 403 342
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Raul - Marius Timar
Raul - Marius Timar2 ani în urmă
Locație foarte frumoasă, curată și cu o terasă generoasă pentru sezonul de vară. Mâncarea este foarte bună, la un preț accesibil (recomand burger-ul Casa cu Bere, alegerea mea personală). Personalul este foarte amabil și atent cu clienții, servirea fiind promptă și profesională. Acest local îți oferă posibilitatea de a petrece timp cu prietenii sau familia, cât și pentru o întâlnire romantică.
Crina Suciu
Crina Suciu2 ani în urmă
Un loc de poveste in Bistrita, aș spune special, preparate culinare cu gust, servicii excelente, ospitalitate, prețuri ale produselor din meniu de bun simț. Excelent!
Radu L.
Radu L.2 ani în urmă
Foarte frumos, dar scurt pentru noi,am fost doar in trecere, am servit masa ,nu am apucat sa stam si la un pahar de vorba sau mai bine zis la o halbă de 1 L de bere nefiltrata! Servire rapida,personal dragut. Recomand.
Cosmin Panaite
Cosmin Panaite2 ani în urmă
Recomand! Personal prietenos, servire rapidă și mâncare foarte bună! Atmosfera mișto din local te îmbia la bere și povești. Good vibes!
Iulia Rusu-Oltean
Iulia Rusu-Oltean2 ani în urmă
Child friendly. Berea-i buna si mancarea la fel. Asta-i clar. Ce imi place mie e ca putem veni cu bebelușul de 1 an si jumătate care chiar are ce face acolo. Este un castel gonflabil, un ansamblu cu tobogan, masinute si loc din plin. Adica chiar poti sa stai la masa si sa-ti savurezi berea, in timp ce supraveghezi copilul de la masa. Recomand mai ales pentru familii cu copii si nu numai.
Denis Coada
Denis Coada2 ani în urmă
Preparate gustoase, dar putin Piperate preturile dupa parerea mea...daca erau portile mai consistente era mai mult decat perfect👍🏻👍🏻👍🏻
Sorin Madaras
Sorin Madaras2 ani în urmă
O ambianță plăcută ,mâncare foarte gustoasă , băutură pentru toate gusturile.
Adelina Soare
Adelina Soare2 ani în urmă
Excelent!
O locatie curata, frumos amenajata cu personal foarte amabil si mancarea super gustoasa!
Locații recomandate