/Bistrita nasaud/Restaurant

Pensiunea Restaurant La Han

Bulevardul Grănicerilor 48, Nasaud 425200, România

Pensiunea Restaurant La Han
Restaurant
4.1
506 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7CM8+HC Nasaud, România
+40 363 409 991
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudiu Frantiuc
Claudiu Frantiuc2 ani în urmă
Am așteptat o ora pentru o comanda de ciocolata calda cu frisca si pe langa timpul așteptat aiurea am primit comanda greșit.
Cosmin Bolocan
Cosmin Bolocan2 ani în urmă
Camere curate, personal amabil
David Liviu
David Liviu2 ani în urmă
Superba,mancare super servire super,
Aici gasesti tot ce vrei!
Cand o sa fiu prin zona revin cu mare fldrag!
Dumitru Moscalu
Dumitru Moscalu2 ani în urmă
Astăzi am comand pizza de la ei (delivery) este cea mai proastă pizza pe care am cumpărat-o vreodată , Nu recomand, evitați să primiți ce am primit eu, a fost aluat pur și simplu, Lăsați-vă de făcut pizza, Nu este ptr voi. Cine nu mă crede pe cuvânt, nu are decât să o comande sănătos.
Alina Baciu
Alina Baciu2 ani în urmă
Timpul de așteptare foarte mare, nu au grijă de mesele dumneavoastră și lipsesc băuturi din meniu, precum cocktail-uri. Mâncarea de asemenea un pic cam uscată, probabil uitase să o aducă la timp la masă.
Mihai Andrau
Mihai Andrau2 ani în urmă
In meniu porția de cartofi prăjiți 300 g, in farfurie sub 100gr. Nu că m-aș fi îndopat cu aproape juma de kil de cartofi, dar macar nu scrie in meniu așa ceva. Cer codul fiscal pe bon, nu se poate, factura nu se poate că șefa nu-i. Mesele nedezinfectate, chelneriță sictirite și plictisite, in timp ce vorbea cu mine ii împletea alteia parul. Și ce vedeți în poza a fost 31 de lei. Cred că și în Cluj găsesc mai ieftin. O experiență foarte mioritica, din păcate. Partea buna e că știu unde să nu mă mai opresc pe viitor în Năsăud. Păcat...
Danci Larisa
Danci Larisa2 ani în urmă
Cand mergi aici trebuie sa ai noroc 😂
Odata mi-au gresit comanda si tot ospataritele au avut drept la replica in fata mea ,conducerea la fel,am scris despre incident si au inceput sa jigneasca indirect.
Pacat ca e pozitionat bine si aveau papanasi buni.
Candale Justin
Candale Justin2 ani în urmă
Deplorabil! Comanzi clatite cu ciocolata si babane....si le primesti reci! Cel putin eu asa le-am primit! Am mancat in atatea locuri clatite!!! Dar nicaieri nu le-am primit reci! Si nu ca s-au racit putin ...erau de ceva timp preparate.. Sau daca asa e "reteta" sa mentioneze in meniu ,,clatite reci"!🙄 Am rugat sa fie incalzite cel putin la microunde, sigur ca ciocolata s-a ars..😃😏 Dezamagire! Un lucru bun..pentru vremurile astea e bine ca e voie innauntru!
Locații recomandate