/Bistrita nasaud/Restaurant

Taverna Dogarilor

Strada Alexandru Odobescu 7, Bistrița 420043, România

Taverna Dogarilor
Restaurant
4.5
581 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4FHV+J8 Bistrița, România
+40 363 401 273
tavernadogarilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
DUMITRU CAZACU
DUMITRU CAZACU2 ani în urmă
O experienta trista și de nerecomandat. 4 persoane, intram, comandam și ni se spune DA. După 30m nimic. După 45 de minute întrebam dacă au cules ciupercile. Ne asigura ca da. După 50 de minute apare o porție din cele 4 comandate. La bucătărie este agitație
Ospătarul ne asigura ca imediat vine și restul. După 75 de minute ne ridicam sa plecam, e bătaie de joc. Doamna care ne servea încearcă sa ne retina promițând ca totul e din partea casei, fără explicații. Nu am venit în căutare de mocaciuni, am venit sa mancam și sa plătim. Plecam flamanzi după 80 de minute. Miercuri 29 dec 2021 ora 14:30 - 16:00.
Mihaela calin
Mihaela calin2 ani în urmă
Snitelele fara gust si salata de sfecla la fel. Coastele in schimb au fost bune. Fata de masa patata, penele de sezut vechi, curatenia lasa putin de dorit
Andrei Togor
Andrei Togor2 ani în urmă
Mirosul strugurilor copți de pe terasa locației a contribuit la peisajul unei cine perfecte. Servire rapidă, preparate gustoase. Minunat!
Gabriel Marian
Gabriel Marian2 ani în urmă
Eram in trecere prin Bistrita si am zis sa oprim sa mâncăm . Am facut o alegere buna servire impecabilă si mancarea foarte buna.
Ioana Josan
Ioana Josan2 ani în urmă
Foarte drăguț! Servirea foarte bună, personalul amabil și prietenos. Mâncarea a fost gustoasă și a venit foarte repede! Am apreciat cartofii care erau proaspeți tăiați și prăjiți, nu din aceia congelați.
Muzica de pe terasă foarte plăcută și crează o atmosferă relaxantă.
Sorina.pilug@yahoo.com Sori A
[email protected] Sori A2 ani în urmă
Foarte buna mancarea .....piept de pui la gratar foarte bun aripioarele picante buna la fel si coastele si ciorba de burta super buna. Si mancarea s.a servit rapid. Recomand
Doru POPA
Doru POPA2 ani în urmă
O locatie cocheta, cu atmosfera relaxanta, umbrita de o frumoasa si bine intretinuta perdea de vita de vie, personal amabil, muzica linistitoare si preparate bune, bune!
Merita efortul unui mic ocol daca sunteti in trecere, pentru o masa delicioasa!
Anna Iorgovan
Anna Iorgovan2 ani în urmă
Mâncarea este foarte gustoasă și în cantități mai mult decât suficiente pentru o persoană. Cartofii preparați în diferite moduri sunt naturali și gustoși. Limonada este foarte bună, cu mentă naturală. Recomand cu încredere.
Locații recomandate