/Bistrita nasaud/Restaurant

Hotel Bistrița

Piața Petru Rareș 2, Bistrița, România

Hotel Bistrița
Restaurant
4.2
856 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GP2+MG Bistrița, România
+40 263 231 154
hotel-bistrita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Tudor Marinescu
Dan Tudor Marinescu2 ani în urmă
Hotelul meu obișnuit din Bistrița. Un nou design, impresionant.Insa serviciile necesită îmbunătățiri.
Dan Morar
Dan Morar2 ani în urmă
Hotel situat în spatele prefecturii pe partea dreaptă cum stai cu fața către prefectură. În condiții de pandemie este mai puțin aglomerat,în condiții normale era o unitate solicitată.Este situat aproape de hotel Coroana de Aur.Restaurantul pot să-l cotez la 3-4 stele iar servirea este de nota 8-9.Restaurantul are mai multe săli și este acceptabil pentru nunți sub 200 persoane. La intrarea în hotel avem o recepție nu foarte largă dar deosebit de plăcută. Atenție la treptele interioare care duc spre una din sălile de restaurant!! În fața hotelului care este de fapt ïn spatele prefecturii este o parcare destul de primitoare pentru circa 20 -30 autoturisme.Relativ ușor de parcat iar zona deși este în centrul orașului pare mai liniștită și mai protejată de zgomotul circulației. Hotelul este înconjurat de copăcei care dau sentimentul de pădurice.Recomand hotelul dacă doriți o poziție centrală și o atmosferă mai liniștită.
Aura Dobre
Aura Dobre2 ani în urmă
Un hotel renovat, cred recent. Camere destul de mari. Foarte aproape de centrul orașului. Singura problema: nu exista lift! Și sa te cari cu bagajele pana la etj 2, de exemplu, e cam greu...si obositor!
Marius Alb
Marius Alb2 ani în urmă
Camere frumoase si foarte curate, mancarea buna, personal amabil.
Badarau iulian Bibicu
Badarau iulian Bibicu2 ani în urmă
Pot sa zic ca nu ma asteptam , foarte bun camera curata frumos mirositoare ., baia mare si foarte curata , restaurant mare mancare foarte buna si un mic dejun foarte ok . Mai greu cu parcarea dar cu rabdare se geseste loc . Da recomand .!
Bogdan I
Bogdan I2 ani în urmă
E a treia oară când mă casez aici, sunt mulțumit de condiții .

Pro: curat, locația centrala, mobilier modern, baia e deosebita frumos amenajata, parcare in fata, aer condiționat , frigider cu mini bar, tv, mic dejun de tip bufet suedez variat.

Contra: mă așteptam să găsesc niste papuci de unica folosință
Radu-Tiberiu Serban
Radu-Tiberiu Serban2 ani în urmă
Mi-a plăcut șederea în acest hotel. Este localizat aproape de centrul orașului și este amenajat frumos. Personalul a fost amabil.
Daniel Gogiu
Daniel Gogiu2 ani în urmă
Retras, curat, cameră mare cu multe facilități.
Locații recomandate