/Bihor/Restaurant

RESTAURANT NOBIL

Strada General Traian Moșoiu 5, Oradea 410072, România

RESTAURANT NOBIL
Restaurant
4.1
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W3H+9P Oradea, România
+40 787 596 257
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Vancea Ionut
Vancea Ionut3 ani în urmă
Groaznic , Oribil .... nu recomand deloc.( una scrie pe glovo iar restaurantul iti ofera cu totul altceva la livrare).

Ne doare la CIOCAN?:)) Frumos din partea voastra.

Apropo care desert? Cartofi uitati cruzi? Mai bine va apucati sa distribuiti mancare pentru animale ca laturi ne dati deja.
Ave
Ave4 ani în urmă
Mâncare foarte bună. Personal amabil. În fiecare vineri au muzică live. Frumos din partea voastră că alegeți să promovați tinerii artiști. Viziunea voastră per total este bună. mai multă publicitate v-ar fii de mare ajutor! când trecem pe la restaurant, în majoritatea timpului este gol, deși mâncarea e gustoasă, iar personalul este foarte amabil.
Stefan Florescu
Stefan Florescu4 ani în urmă
Mancare foarte buna, servire excelenta, personal amabil. Recomand acest local.
Schmywalduf
Schmywalduf4 ani în urmă
Oribil, am intrat în acest restaurant Marocan și m-am așezat pe covor. Mâncarea nu a fost bună, Pedigree-ul avea gust de Wiscas, dar măcar au ajuns rapid, și băuturile au fost bune, ar trebui să transformați localul în bar sau cafenea.
Catalin Iordache
Catalin Iordache2 ani în urmă
Puncte forte: mâncarea delicioasă, porții mari; lângă 2 feluri de mâncare nu a rămas loc de desert.. Personal atent, prompt. Impresionat de recomandările bucătarului, transmise personal de către acesta. Ciorba de perișoare excelentă, cu specific bucovinean. Coastele de porc fragede și foarte gustoase, cu garnitura inclusă. Prețurile sunt medii spre mari, dar în concordanță cu calitatea serviciilor.
Aspecte de îmbunătățit: plata doar cash momentan; cam liniște în salon pe timpul zilei, ar fi potrivită ceva muzică în surdină. Cu siguranță voi reveni la următoarea vizită în oraș!
Cristina Duma
Cristina Duma2 ani în urmă
Am comandat acasa meniul: ciolan cu fasole 48 ron.Fasolea a fost foarte puțină,atât cât să acopere fundul caserolei si avea gust de conservă.Nu o sa mai comand niciodata de la ei nimic.
Mircea Breb
Mircea Breb2 ani în urmă
Un local discret, aflat în vecinătatea Bisericii cu Lună, atrage atenția prin accesul din bar - în demisolul clădirii. Deși se livrează produsele, gătite in bucătăria proprie, doar in regim catering, cu siguranță calitatea acestora va fi apreciată.
Perioada de pandemie pe care o traversăm nu modifică nici calitatea produselor și nici ospitalitatea celor de la restaurantul Nobil !!!
FlorJord
FlorJord2 ani în urmă
Prânz, șase flămânzi. Pâine de casă, borș de găină, ciorbă de perișoare, coaste, ceafă, mix-grill și altele. N-am mâncat de mult așa bunătăți oferite atât de deosebit. Local drăguț, curat și primitor. Bravo lor că sunt și nouă că i-am găsit! Sigur mai venim.
Locații recomandate