/Dolj/Psiholog

Cabinet de Psihologie Pisică Luminița Simona

Strada General Constantin Argetoianu nr.24, bl. A5, sc. 2, ap. 7, Craiova 200078, România

Cabinet de Psihologie Pisică Luminița Simona
Psiholog
5
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RG4+V7 Craiova, România
+40 770 487 583
psiholog-simona-pisica.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariuss Daniel
Mariuss Daniel2 ani în urmă
O doamna minunata, profesionala, care stie sa asculte si sa ajute pacientul. Empatica si rabdatoare, nu te judeca pentru problemele tale ci doar incearca sa ti ofere cele mai bune solutii sa le depasesti cu bine.
Denisa Popescu
Denisa Popescu2 ani în urmă
Profesionalism, empatie, răbdare, calmitate și raționament. Acestea sunt câteva cuvinte cu care pot descrie experienta pe care am avut-o in cabinetul doamnei Simona. Este un om extraordinar și un psiholog bine pregătit motiv pentru care recomand serviciile dumneaiei.
Ioana Filip
Ioana Filip2 ani în urmă
Un psiholog extraordinar! M a ajutat sa scap de anxietate și să învăț să trec mai ușor peste problemele vieții. Recomand!
ANA BALTATEANU
ANA BALTATEANU2 ani în urmă
O doamna minunată! Calmă, atentă si extraordinar de caldă și de implicată!
Cand am intrat în cabinetul dânsei pentru prima dată am pășit plină de emoție, nu eram atât de deschisă să îmi spun oful cuiva străin, însă m-a făcut să mă simt în siguranță încă din momentul în care m-a întâmpinat, putând astfel să îi spun ce aveam pe suflet. Pentru mine era foarte important să nu fiu judecată pentru ceea ce sunt sau ceea ce spun, iar doamna Simona m-a asigurat, în mod indirect prin felul în care asculta tot ceea ce îi spuneam și prin felul în care îmi explica, că dânsa nu este acolo pentru a judeca, ci pentru a ajuta.
Într-un timp scurt am învațat foarte multe de la dânsa.
Cu ajutorul doamnei Simona am reușit să mă înteleg pe mine și pe cei din jurul meu.
Marina C.
Marina C.2 ani în urmă
Sunt prea puține cuvinte pentru a putea descrie profesionalismul și omenia de care dă dovadă doamna Simona la fiecare ședință. Recunosc că la început am fost extrem de emoționată, însă, văzând calmul, căldura, răbdarea și interesul pe care dumneai mi le oferea, m-am "scuturat" de frici și emoții. M-am așteptat ca un psiholog să îți arate înțelegere, să aibă răbdare cu tine, să empatizeze, într-un fel sau altul, cu ceea ce ai pe suflet și în minte, însă aceste așteptări au fost întrecute din momentul în care am stat de vorbă, pentru prima dată, cu doamna Simona: nu este doar un psiholog foarte bun, ci și un om extraordinar!
O recomand din toată inima și îi mulțumesc pentru tot ceea ce face, atât pentru mine, cât și pentru ceilalți! ❤️
șocman
șocman3 ani în urmă
Nu am cuvinte sa va descriu cat de bine ma simt si cat de mult m-a ajutat sa trec peste o perioada foarte grea din viata mea! Din prima secunda de cand am intrat in cabinet am fost primit cu caldura si empatie. Un psiholog desavarsit si dedicat, nu am alte cuvinte pentru Doamna Simona. Recomand din suflet!
Irina-Daniela Ditescu
Irina-Daniela Ditescu2 ani în urmă
Doamna Simona este o persoana minunata si un psiholog de o capacitate extraordinara. O recomand oricarei persoane care doreste sa se inteleaga mai bine pe sine si , astfel, sa fie capabila sa faca schimbari reale in viata sa. Fiecare sedinta e o placere si fiecare subiect este abordat exact la momentul potrivit. Cel mai bun terapeut!
Ioana Andrada
Ioana Andrada2 ani în urmă
Doamna Simona este un om extraordinar, este calma, cu multa rabdare, te asculta si te invata cum sa depasesti perioadele dificile din viata. Este asa cum mi-am imaginat ca ar trebui sa fie un psiholog. Recomand cu drag!
Locații recomandate