/Dolj/Psiholog

Dragos Stoian - Psiholog Craiova

Strada Șoimului 20, Craiova 200376, România

Dragos Stoian - Psiholog Craiova
Psiholog
4.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7Q+WJ Craiova, România
+40 743 127 226
psiholog-dragos-stoian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dalia Loga
Dalia Loga2 ani în urmă
Consider ca fiecare dintre noi ar trebui sa mergem măcar la câteva ședințe de terapie pentru a înțelege mai bine cum funcționăm, de ce funcționăm astfel și a ne putea contura o idee cât mai aproape de realitate despre cine suntem. Psihologul Dragoș Stoian este dedicat, atent si pasionat de mintea umană, reușind sa insufle pacienților confortul si siguranța de a fi ascultați. Recomand cu drag!
Cristina Ghițu
Cristina Ghițu2 ani în urmă
Un psihoterapeut foarte bun, care te ajută să îți rezolvi problemele cu răbdare și înțelegere. Ședințele de psihoterapie m-au ajutat să privesc lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Recomand cu încredere.
Anca Dobrescu
Anca Dobrescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de ceea ce mi-a adus psihoterapia cu Dragos Stoian. M-a ajutat sa ma reechilibrez intr-o perioada dificila a vietii. Am apreciat profesionalismul desavarsit si abordarea sa orientata spre a gasi rezolvare si solutii.
Anca Maria Rajnita
Anca Maria Rajnita5 ani în urmă
Il recomand cu placere pe Dragos! Am fost foarte sceptica la inceput cu privire la psihoterapie si mi-a luat ceva timp pana cand sa iau o decizie in aceasta directie. In urma unei bune recomandari l-am cunoscut pe Dragos Stoian care mi-a schimbat total parerea despre psihologi. El m-a ajutat sa ma cunosc mai bine, sa ma inteleg si sa progresez. Acum sunt de parere ca a apela la un psiholog bun este cea mai buna investitie. Asa cum suntem atenti la aprente si investim in haine si fitness trebuie sa dam atentie si mintii noastre care in definitiv este ce avem mai de pret.
Alessandra Bădoi
Alessandra Bădoi5 ani în urmă
Diana Voiculescu
Diana Voiculescu2 ani în urmă
Terapia cu Dragoș mi-a oferit noi perspective asupra vieții, oamenilor din jur, experientelor personale chiar și a rutinei de zi cu zi. Am ajuns sa gândesc diferit, sa ma vad diferit, sa fiu alt om, iar de data aceasta unul fericit. Dragoș este un psiholog excepțional pe care îl recomand cu toată inima.
Stanescu Lorena Maria
Stanescu Lorena Maria2 ani în urmă
Dragos Stoian este un profesionist care m -a ajutat atunci cand intr-o perioadă grea a vieții mele eram intr -un colaps din care credeam ca nu o sa mai imi revin Cu multă răbdare și atenție din partea dumnealui am ajuns sa devin un om mai bun
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Locații recomandate