/Bucuresti/Psiholog

Psiholog Viorel Luță - București

Bulevardul Decebal 14, București 030967, România

Psiholog Viorel Luță - București
Psiholog
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HM+GP București, România
+40 757 657 573
psiholog-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–21
Marți: 17–21
Mirecuri: 17–21
Joi: 17–21
Vineri: 17–21
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ligia-Maria Fodor
Ligia-Maria Fodor2 ani în urmă
Ma bucur ca am avut ocazia sa il ascult si sa interactionez cu Viorel la cursul de dezvoltare personala, la care acesta a fost invitat in echipa de formare.
Viorel este un formator extraordinar, care a dat dovada de rabdare, implicare, blandete, capacitate de ascultare, sustinere si ghidare pentru a identifica solutii si a schimba convingeri limitative.
Iti multumesc pentru ceea ce esti si ceea ce ai oferit la acest curs: informatii inedite, exercitii interesante si utile pentru dezvoltarea mea persoanala!
Ionut Bold
Ionut Bold2 ani în urmă
Viorel Luta este un profesionist desavarsit, un om special, cu adevarat un antrenor de fericire . Prezenta acestuia ca si invitat in cadrul cursurilor desfasurate la ISOP a adus o valoare certa acestora. Viorel Luta este un om dedicat vocatiei sale, cu multa rabdare si cu un spirit de observatie iesit din comun . As dori pe acesta cale sa-i multumesc atat in numele meu cat si in numele colegilor mei pentru momentele speciale petrecute in cadrul cursurilor si recomand cu incredere la orice ora sfaturile acestui om deosebit, un profesionist special in bransa lui, capabil de a antrena performanta mentala, de a excela in tot ceea ce face.
Iti multumesc din inima Viorel pentru tot si recomand cu incredere ajutorul tau oricarei persoane ce intampina dificultati de natura psihologica un realizarea obiectivelor sale .
Tatiana Stanciu
Tatiana Stanciu2 ani în urmă
Lucrez cu Viorel şi îi sunt recunoscătoare pentru că m-a însoțit în evoluția mea personală cu blândețe, calm, răbdare şi profesionalism! Viorel este un psihoterapeut şi ghid minunat, cât şi un om autentic, la care voi merge cu încredere, oricând am nevoie. Ştiu că este acolo pentru mine, că îmi este alături şi mă ajută să îmi redescopăr resursele interioare! Îți mulțumesc, Viorel!
Andreea Manole
Andreea Manole2 ani în urmă
Bună ziua! Mă numesc Andreea Manole și am avut deosebita placere de a-l cunoaște pe psihologul Viorel Luță. În urma unor discuții și dezbateri pe tema dezvoltării profesionale, utilizând instrumente NLP, am conștientizat nu numai o foarte bună pregătire de specialitate, dar și o dăruire a acestuia față de cei cu care discuta, foarte multă răbdare în a asculta punctele de vedere ale interlocutorilor săi. Dacă aș fi nevoită să folosesc un singur cuvânt pentru a-l descrie, aș zice PROFESIONALISM. În cazul în care o persoană mi - ar cere ajutorul într - o problemă personală, cu siguranță i-aș recomanda o întrevedere cu VIOREL LUȚĂ.
Simonne M.
Simonne M.2 ani în urmă
Un om despre care se poate vorbi doar la superlativ. Un psiholog care isi face meseria cu pasiune, care pune suflet si care are mereu o solutie pentru orice problema. Cu adevarat, un "antrenor al fericirii"!
Costi Ded
Costi Ded2 ani în urmă
Un psihoterapeut foarte bine pregătit profesional, cu abilități și multa intuiție, neapărat necesare în exercitarea profesiei!
Recomand din suflet!
Curs NLP
Curs NLP4 ani în urmă
L-am cunoscut pe VIorel Luta la Brasov la o formare în NLP. Pot spune că are o intuitie sclipitoare și este foarte pasionat de lucrul cu oamenii!
Alexandru ion
Alexandru ion4 ani în urmă
👍 Pentru cei care vor sa se cunoasca mai bine pe SINE, va recomand cu drag, acest psiholog.
👍
Locații recomandate