/Bucuresti/Psiholog

Mind Institute - Psiholog Bogdana Bursuc, cabinet psihologie, psihoterapie online

Strada Mihai Eminescu 41, București 010516, România

Mind Institute - Psiholog Bogdana Bursuc, cabinet psihologie, psihoterapie online
Psiholog
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X2+2W București, România
+40 742 173 822
mindinstitute.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
R Stoian
R Stoian2 ani în urmă
De cand ma stiu am evitat mersul la psiholog, simteam ca am nevoie,dar nu ma puteam convinge sa fac pasul, pana intr-o zi cand am simtit ca mai jos de atat nu se poate si trebuie sa fac ceva. Am cateva luni de cand fac sedinte cu Bogdana si nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt dupa fiecare sedinta.Apasa exact butoanele care trebuie si dupa fiecare sedinta simt ca imi dispar rand pe rand problemele. E ca si cum dupa o lunga durere de cap,ai luat pastila minune si se instaleaza starea de bine. Recomand cu toata increderea si ii multumesc din nou pe aceasta cale.
Bianca Roman
Bianca Roman2 ani în urmă
Pentru mine, întâlnirile cu Bogdana reprezintă un cadru prietenos și prielnic pentru descoperiri. Cu îndrumarea ei, reușesc să fiu mai aproape de mine, într-un mod lucid, dar caracterizat de mult mai multă blândețe și înțelegere.
Atenția sa constantă față de nevoile mele, răbdarea, căldura, eleganța și profesionalismul său mă fac să o recomand cu multă încredere.
Raluca Radoi
Raluca Radoi2 ani în urmă
Am lucrat cu Bogdana Bursuc aproximativ un an jumate si pot spune cu inima deschisa ca mi-a schimbat viata in cel mai frumos si neasteptat mod.

Bogdana este o persoana calda, empatica, foarte prezenta si atenta in procesul terapeutic. Metoda ei este foarte concreta, aplicata si ancorata in prezent, dar poate cel mai important este orientata pe "rezolvare". De la fiecare sedinta am plecat cu o perspectiva noua, mai autentica si cu inima usoara, contrar preconceptiilor cu care am inceput eu acest parcurs (mi-am imaginat procesul terapeutic greoi, rascoitor si de lunga durata).

O recomand pe Bogdana cu caldura oricui isi doreste sa se cunoasca mai bine, sa traiasca o viata autentica, sa isi depaseasca limitele.
Irina S.
Irina S.2 ani în urmă
Lucrez cu Bogdana de peste 1 an si datorita ei am ajuns sa inteleg si sa internalizez niste experiente care m-au marcat profund. Bogdana este un om extrem de cald si are o intelegere patrunzatoarea a emotiilor noastre de baza. Ea m-a ajutat sa ating un nivel de introspectie si cunoastere personala la care nici nu visam.

O recomand pe Bogdana cu cea mai mare caldura tuturor celor care au nevoie sa fie ascultati si intelesi cu adevarat de cineva.
Ana Craciun
Ana Craciun2 ani în urmă
Sunt tare fericita ca am posibilitatea de a lucra cu Bogdana, in trecut am schimbat cativa psihologi pentru ca nu simteam ca faceam schimbari majore in comportamentul meu.

Bogdana are super multa rabdare cu mine si imi pune intrebari practice pe care stau sa le analizez dupa ficare sedinta.
Sunt recunoscatoare ca in 7 luni de cand lucram, simt ca m-am evoluat frumos alaturi de ea si am facut multe schimbari de care imi era foarte frica.
Cele mai faine lucruri in modul de a lucra cu ea sunt ca ma linisteste, ma impinge sa inteleg de ce fac anumite lucruri, de unde vin ele, cum ma fac ele sa ma simt si cum pot sa le schimb.

O recomand pe Bogdana cu foarte multa caldura, m-a ajutat anul acesta mai mult decat as putea spune aici. :)
Florin Manoloiu
Florin Manoloiu2 ani în urmă
Am lucrat cu Bogdana aproximativ un an de zile, an in care am descoperit foarte multe lucruri despre de ce anumite aspecte imi creeaza diferite emotii. Bogdana este un om foarte empatic care stie cum sa puna punctul pe “I”. O recomand cu drag oricarui om care vrea sa se cunoasca si sa se dezvolte.
Alina Gabriela
Alina Gabriela2 ani în urmă
Accesul la locație se face ușor iar atmosfera din cabinet este primitoare. Am început terapia cu Bogdana în cabinet și ulterior am trecut în online însă chiar și așa sesiunile de terapie sunt de mare ajutor.
Fiecare sesiune de terapie cu ea, fie ca este face to face sau online, mă ajută să mă descopăr și să lucrez cu mine. Recomand cu drag!
Laura Zamfir
Laura Zamfir2 ani în urmă
Locații recomandate