/Bucuresti/Psiholog

Cabinet Psihologic “Delia Bebi”

Strada Elena Caragiani 17, București 014211, România

Cabinet Psihologic “Delia Bebi”
Psiholog
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3JW+FC București, România
+40 729 743 734
deliabebi.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Adi
Adrian Adi4 ani în urmă
Cu ajutorul Deliei am reusit sa trec peste un impas, in care ma simteam blocat si nu reuseam sa identific solutiile necesare. M-a ajutat sa imi schimb perspectiva si acum vad si beneficiile situatiei negative prin care am trecut. Apelati cu incredere!
Mitrea Roberto
Mitrea Roberto4 ani în urmă
Stresul de la job mi-a dat viata personala peste cap, insa cea mai buna decizie a fost sa apelez la un specialist. Mi-am clarificat multe lucruri si totul s-a schimbat in bine dupa ce am inceput sa implementez ceea ce am discutat in cabinet!
Andreea Popa-Ionescu
Andreea Popa-Ionescu4 ani în urmă
Ca noi toti la un moment dat in viata, am trecut printr-o stare de depresie, din care nu gaseam iesire, desi consultasem si alti specialisti la vremea respectiva. Cand am ajuns sa discut cu Delia mi-a oferit o perspectiva mult mai optimista si o viziune pozitiva la care nu puteam sa ma gandesc de una singura, este cel mai bun psiholog la care am apelat si o spun cu toata increderea!
Nicoleta C
Nicoleta C4 ani în urmă
Delia este omul de langa care pleci cu o stare de bine si o incredere in tine mult mai mare. Am reusit sa ma simt ascultata si inteleasa si parca toate starile mele de pesimism si lipsa a sperantei au disparut, fara sa ma gandesc prea mult cum.
Stefan Bezman
Stefan Bezman4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, mai ales cand aveti dubii daca sunteti sau nu pe calea potrivita pentru voi. Am reusit sa imi explic mult mai bine situatiile prin care treceam repetitiv, dar nu gaseam sensul!
Mădălina Teodorescu
Mădălina Teodorescu4 ani în urmă
Am putut trece peste o perioada destul de dificila cu ajutorul Deliei, care m a facut sa inteleg de ce este important sa imi schimb perceptia si sa privesc lucrurile altfel. Merci pentru tot ajutorul!
Ana maria radulescu
Ana maria radulescu4 ani în urmă
O atmosfera de liniste impreuna cu profesionalismul de care Delia a data dovada au fost cei mai importanti factori pentru mine sa scap de niste stari de tensiune pe care le vedeam ca fiind interminabile, multumesc mult!!
Cristi Jojatu
Cristi Jojatu4 ani în urmă
Recomand cu caldura un specialist deosebit! Ii multumesc si astazi pentru ajutorul si revelatiile pe care le-am avut in sesiunile cu ea!!!!
Locații recomandate