/Bucuresti/Psiholog

Psiholog Bucuresti Gina Dafinoiu

Sc. A, Ap. 01. 303, Aleea Hobița 8, București 123456, România

Psiholog
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V2+MJ București, România
+40 730 092 922
ginadafinoiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Macrina Sivu
Macrina Sivu2 ani în urmă
Excepțională! Doamna psiholog este o fire blandă, de un profesionalism real şi care ştie să vorbescă pe limba tuturor. Încă de la prima şedință m-a făcut să-mi conştientizez problemele şi mi-a oferit soluții. După fiecare şedință simt o stare de încredere, conştientizare şi fericire care se menține. Evoluția s-a văzut extrem de rapid. Un om blând, cu un suflet minunat care ştie să fie cu toată inima acolo pentru clienți. Am primit multă susținere, înțelegere şi soluții foarte utile. Reuşeşte să te aducă pe drumul cel bun şi să te mențină acolo, este fantastic cât de empatică şi implicată este în munca sa. Doamna psiholog este potrivită atât pentru persoanele mai tinere, cât şi mai în vârstă, reuşind să învețe oamenii cum să se iubească pe ei înşişi. Intrii în cabinet şi dai în primul rând de un OM foarte iubitor şi cu o dorință extraordinară de a ajuta, este de o generozitate ieşită din comun. Îi sunt extrem de recunoscătoare, o admir şi o recomand cu toată inima!!!!!💛
ANDREEA SCHUSZTER
ANDREEA SCHUSZTER2 ani în urmă
Am inceput terapia de scurt timp, insa se vad deja rezultatele. Este o profesionista, dar inainte de asta este o fiinta absolut extraordinara, calda si deschisa.
O recomand din toata inima.
Corina Wallach
Corina Wallach2 ani în urmă
Multumesc din suflet ,Gina,ca existi si ca, nu stiu cum,am dat de tine pe internet. Pot sa spun ca ,inca de la prima noastra intrevedere, mi-ai redat speranta in suflet si ca am inceput sa ma simt mai bine si mai increzatoare in puterea mea interioara. Simt ca , in sfarsit ,iese soarele si pe strada mea chiar daca suntem abia la inceput. Esti o fiinta minunata si sunt fericita ca te-am intalnit. Multumesc din suflet pentru tot !
Ciprian zaharia
Ciprian zaharia2 ani în urmă
Nota 10+. Recomand cu drag! Un psiholog competent, este în primul rand om, un om minunat cu suflet mare. În cabinetul ei sunt cele mai relaxante, productive și educative 50 de minute. Oferă sens și iubire!
Esmeralda Cojocaru
Esmeralda Cojocaru2 ani în urmă
Gina este cea care m a ajutat atunci când am avut nevoie și încă o face. Mă simt ascultată, înțeleasă, îndrumată. Recomand cu tot sufletul terapiile cu ea!
Aurelia Gheorghe
Aurelia Gheorghe2 ani în urmă
Gina Dafinoiu te primește în cabinetul său cu multă căldură și empatie și lucrul acesta te face să te simți confortabil. Abordează problemele profesionist: știe să asculte, constată și nu judecă, îndrumă cu tact și blândețe. Mulțumesc, Gina!
Cornelia Draghici
Cornelia Draghici2 ani în urmă
Recomand cu caldura! Un psiholog si un psihoterapeut bine pregatit. O persoana calda, primitoare, plina de empatie. Te unge pe suflet!
Oprea Jeni
Oprea Jeni2 ani în urmă
Sunt la a doua sedinta cu dansa si deja se vad rezultate,este o persoana calda si un psiholog cu mult devotament.multumesc din suflet dna Gina Dafinoiu pentru tot ceea ce sunteti!
Locații recomandate