/Bucuresti/Psiholog

Cabinet Psiholog Bucuresti Oros Alexandru

Strada 11 Iunie 9, București 050812, România

Cabinet Psiholog Bucuresti Oros Alexandru
Psiholog
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FW+R5 București, România
+40 724 870 300
cabinetpsihologbucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Andreescu
Florin Andreescu4 ani în urmă
Articolele distribuite preponderent prin site-uri precum cabinetpsihologbucuresti.ro sau universulterapiilor.ro, inclusiv via pagina “Alexandru Oros” de pe Facebook (dar prezente si in alte locuri din media), ataca teme interesante, abordate bland si pe inteles. Ca urmare a parcurgerii rapide, cititorul are fie o sursa in plus pentru cautari intru satisfacerea curiozitatii, fie linistirea ca o (eventuala) vizita la cabinet va incape cu o discutie prieteneasca. Oricare ar fi motivatia initiala/calea prin care s-a ajuns la articole si/sau temele de interes, faceti-va timp, pentru ca majoritatea articolelor merita citite.
Cristina Bilbie
Cristina Bilbie4 ani în urmă
Citesc cu placere articolele domnului doctor si le consider utile, ma ajuta sa imi explic anumite situații sau stări. Recomand cu placere!
Maria munteanu
Maria munteanu4 ani în urmă
Foarte incantata de articolele scrise de domnul psiholog, consider ca vine in ajutorul nostru cu anumite idei, probabil idei care nici nu ne-ar fi trecut prin minte.
Rodica Opris
Rodica Opris4 ani în urmă
Articole si informatii foarte utile, pe intelesul fiecaruia!! Mult succes!!
Catalin Miclea
Catalin Miclea5 ani în urmă
Domnul Oros este cel mai neprofesionist psiholog cu care am discutat vreodata. Practica cele mai mari preturi de pe piata si are o atitudine superioara, aroganta si total nepotrivita pentru tratamentul pacientilor cu probleme.
Recomand sa stati departe de acest individ care pozeaza ca un profesionist dar in care se ascunde un impostor.
Marius Lazar
Marius Lazar5 ani în urmă
Dl.Alex Oros este un psiholog bun, din punctul meu de vedere. Foloseste teste si chestionare licentiate aspect care conteaza in terapie. Sedintele de psihoterapie consider ca au un pret modic acceptabil. Recomand cu toata caldura.
Buruiana Cristina
Buruiana Cristina5 ani în urmă
O abordare profesionista a problemelor cu care se confrunta oamenii în ziua de azi. Felicitări pentru activitatea pe care o depuneți!
Marcel Popa
Marcel Popa2 ani în urmă
Recomand acest cabinet.Servicii de calitate,profesionalism,comunicare inteligenta si cu mult simt al umorului.Domnul Alexandru Oros lucreaza cu pasiune si o rafinata intelegere a naturii umane.Recitesc cu multa placere articolele sale.
Locații recomandate