/Bucuresti/Psiholog

Psiholog Carmen Suiu

Calea Plevnei 25, București 010232, România

Psiholog Carmen Suiu
Psiholog
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PM+9X București, România
+40 722 227 363
carmen-suiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantinescu Mihai
Constantinescu Mihai2 ani în urmă
Mai mult decat un terapeut...o prietena, un om frumos si empatic. Mai mult de 5 stele nu pot sa dau din pacate. Recomand cu caldura!
Luminita Dumitru
Luminita Dumitru2 ani în urmă
O recomand pe Carmen din tot sufletul! M-a ajutat sa gasesc raspunsul la multe intrebari. Este calma si extrem de atenta. Am participat la cateva constelatii sistemice si sunt impresionata de progresul pe care ti-l aduce aceasta metoda. Este o experienta extraordinara.
Comaneanu Mugurel
Comaneanu Mugurel2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Sedintele de terapie au fost ceea ce m-au ajutat sa trec peste dificultatile pe care le-am intampinat in viata personala cat si cea profesionala.
Elena lida
Elena lida2 ani în urmă
O recomand pe Carmen, cu ajutorul ei am gasit raspunsul la mai multe intrebari, pe care le aveam.Un om cu adevarat profesionist!
Irina Luca
Irina Luca3 ani în urmă
Am tot scris si am sters la acest review, dar adevarul este ca nu reusesc sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie cat de mult m-a ajutat Carmen si cat de bine mi-a facut sa o intalnesc si sa ne vedem saptamanal. Partea interesanta este ca nici macar nu sunt atat de multe saptamani de la inceputul anului cand am inceput sedintele impreuna si totusi, cumva, perspectiva mea asupra vietii e la ani lumina distanta fata de cum era inainte.
Alexandra Geară
Alexandra Geară4 ani în urmă
Carmen bifeaza, fara doar si poate, calitatile de baza ale unui terapeut. Reuseste sa creeze o atmosfera securizanta, da dovada de foarte multa flexibilitate in relatia cu clientul fiind atenta, receptiva si prezentand o atitudine intelegatoare in fata nevoilor acestuia. Este prezenta si implicata, trateaza cu deosebit respect suferinta umana.
N-am putut sa nu remarc dedicarea ei in rezolvarea problemelor clientului, care pentru ea sunt primordiale. Clientul devine cu usurinta un prieten pentru Carmen. E disponibila, e alaturi.
Intuitiva, spontana, cu experienta de viata, sincera, corecta, foarte informata si la curent cu the latest updates.
Sunt studenta a programului de master de Psihotraumatologie si Asistare Psihologica din cadrul Universitatii Bucuresti, iar prin sedintele de terapie cu Carmen, reusesc sa inteleg mai bine despre atitudinea corespunzatoare in fata suferintei omului. Sooo biiig thumbs up pentru Carmen, a professional 👏🏻
Vlad Suta
Vlad Suta2 ani în urmă
Am găsit la Carmen foarte multa înțelegere, sinceritate, profesionalism și atenție la detalii pe care eu nu le văzusem înainte de întâlnirile cu ea. Încă de la prima întâlnire m-a susținut și m-a ajutat sa depășesc obstacole iar pe parcursul sedintelor am ajuns sa evoluez spre o versiune mai buna a mea, sa vindec și sa descopăr lucruri. Imi ofera încredere și sinceritate, imi explică mereu cu calm și prietenie tot ceea ce este nevoie și mă ascultă de fiecare data cu foarte multa dedicare și empatie. Îți mulțumesc pentru tot, Carmen!
Mihaela Vilciu
Mihaela Vilciu2 ani în urmă
Sufletul meu e mai linistit dupa fiecare sedinta! Carmen este un OM minunat si un profesionist. Este mereu primitoare si gasesc multa caldura. O recomand cu mare drag! ❤
Locații recomandate