/Bucuresti/Psihiatru

Centrul Medical Bellanima

Str. Viitorului 26, zona Piata Gemeni, București 020612, România

Centrul Medical Bellanima
Psihiatru
4.4
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V6+F9 București, România
+40 735 151 153
bellanima.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marina Mușat
Marina Mușat2 ani în urmă
Foarte buni profesioniști, atât medicii cât și psihoterapeuții, ascultă cu răbdare și se vede că sunt pasionați. În special doamnele Beatrice Popescu și Andreea Popa.
Koph Aelia
Koph Aelia2 ani în urmă
Stimata doamna Ana Prelipcean, din cauza recenziei dvs. m-am dus cu inima stransa la programarea ce mi se facuse fix la domnisoara doctor Toma Giorgiana. Ba mai mult, la un moment dat m-a strafulgerat intr-un colt bolnav al mintii, gandul sa anulez programarea respectiva. N-am facut-o totusi si ma bucur nespus, deoarece am avut ocazia sa cunosc un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Rar ti-e dat sa vezi medici dedicati, rabdatori si implicati ca Toma Giorgiana, dar cel mai mult m-a impresionat faptul ca la fiecare consultatie mi-a raspuns la absolut toate intrebarile, eu fiind un om cu muuuulte intrebari. Asadar, eu personal o recomand din suflet pe Toma Giorgiana!
Cristina Stan
Cristina Stan2 ani în urmă
Buni profesioniști medicii și terapeuții. Am avut unele nemulțumiri legate de cei de la recepție, dar, în final, s au rezolvat problemele.
Diana Mihalaș
Diana Mihalaș2 ani în urmă
Fetele de la recepție îți explică orice! Bravo! Îmi place mult și recomand cu încredere. Sper că n-o să mai întâmpin probleme cu copilul, dar în caz contrar, la voi aș apela.
Cristina C.
Cristina C.2 ani în urmă
Clinica este ok, in general buni profesionisti. NU o recomand pe dna psiholog Cristina Muntean, insa.
Georgeta drugea
Georgeta drugea5 ani în urmă
Stimati domni, va rog sa revizuiti comportamentul lipsit de respect al personalului din receptie. Din motive medicale, am solicitat o anulare prin SMS, la care am atasat si adeverinta medicala. Vazand ca nu raspunde nimeni, am sunat sa ma asigur ca a fost primit. Mi-a raspuns dra blonda (a carei voce este usor recognoscibila) care mi-a spus jignitor ca a primit ''un fel de mesaj''. Se pare ca mesajul meu ,, va rog sa anulati programarea pt... , din pacate, nu putem ajunge din motive medicale'' nu era corespunzator standardelor dumneaei. Mai mult, am fost mustruluita ca am prea multe anulari, fara niciun pic de empatie pentru starea de sanatate a copilului meu.
Inainte de acest episod, dra mi-a anulat 2 programari, deoarece pe luna respectiva nu mai era plafon si asta fara macar sa ma intrebe sau anunte! Mi-a justificat: ''AM CREZUT ca nu le vreti''. O justificare absurda, mai ales ca doar una era decontata, cealalta trebuia sa o platesc, nu avea nicio legatura cu plafonul. Si nu si-a cerut nicioadata scuze si nu s-a preocupat sa repare gafa si sa mi le reprogrameze. De cand merg la clinica am anulat de 2 ori, (pentru ca a fost copilul bolnav), iar clinica a anulat de mai multe ori, respectiv de 5 ori. Cu toate acestea, mie mi s-au reprosat toate. Le-am spus sa le marcheze in sistem ca sunt din vina lor!
Avand recurenta, mi-am permis sa anunt in luna februarie ca nu pot ajunge la o anumita data si ora din luna aprilie. Am fost din nou certata (in luna martie) ca o sa mai am o anulare viitoare. Domnilor, aceasta nu este o anulare, este o solicitare de modificare de data si ora, anuntata cu 2 luni inainte.
Intr-o clinica de consiliere psihologica trebuie sa existe compasiune, bun simt, disponibilitatea de a ajuta, trebuie in primul rand sa fim oameni unii cu ceilalalti, nu sa primeze dorinta de profit. Venim sa ne simtim mai bine, nu mai rau!
Tot respectul pentru Dna Alexandra Buica si Dra Amalia Negoi, cu care copilul meu a colaborat. Am inteles ca Dra Negoiu a intrerupt colaborarea cu clinica intre timp.
Poate eu nu am dreptate, dar va rog, domnilor, fiti sinceri cu dvs si intrebati-va de ce va pleaca atatia clienti si personalul?
Ana Prelipcean
Ana Prelipcean2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, doctorii nu fac anamneza, dau medicamente fara sa întrebe de alte afecțiuni, nu iti spun reactiile adverse ale pastilelor , nu ofera suport dupa ce le spui ca pastile care ti-au provocat alte afecțiuni. Nu recomand nimănui am rămas cu sechele si cu un gol mare in buzunar in urma tratamentului prescris de o psihiatra de la acest centru ( Toma Giorgiana)
Beatrice-Elena Serban
Beatrice-Elena Serban2 ani în urmă
Oameni extraordinari și adevărați profesioniști! Fetele de la recepție, dna psiholog Iulia Stoian, dna terapeut Larisa Nae! Mulțumim pt tot ceea ce faceți!
Locații recomandate