/Cluj/Optica

Optisan

Strada General Traian Moșoiu 53, Cluj-Napoca 400132, România

Optisan
Optica
3.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC4+F9 Cluj-Napoca, România
+40 264 597 845
laseroptisan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Valentin Iosif
Cristian Valentin Iosif2 ani în urmă
Mulțumesc doamnei doctor Monica Gavriș și echipei sale de medici și asistenți! De la prima consultație m-a impresionat profesionalismul clinicii. Asistentele de la recepție sunt foarte amabile. Am fost investigat prin mai multe serii de examinări cu aparatură complexă, diagnosticul impunând intervenția chirurgicală. Am plecat fericit după prima consultație. În ziua operației totul a decurs perfect, în clinică existând un circuit impecabil organizat – pentru fiecare etapă întâlnind câte o persoană bine pregătită. Atmosfera este una serioasă și plină de căldură, de apropiere umană. Medicii care realizează diferitele investigații, de asemenea sunt profesioniști și comunicativi. Relația avută ca pacient cu doamna doctor Gavriș Monica a fost în permanență una specială, dânsa fiind în egală măsură un medic cu o experiență vastă, cât și un OM de foarte mare calitate – aspect care se observă din felul în care dialoghează cu tine, acordându-ți permanent o apropiere personalizată din punct de vedere medical, în așa fel încât simți că ți-a fost oferit cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemei tale. În blocul operator atmosfera este plină de umanitate, te simți protejat, iar aspectul sălii este cu adevărat occidental. Acord cinci stele, că mai multe nu există disponibile, precizând altor pacienți aflați în suferință că în fapt clinica merită fără nici o ezitare șapte stele!
Dr. Ioan Costea PhD
Dr. Ioan Costea PhD2 ani în urmă
De fiecare dată, fie după operație, fie după consultații, am fost foarte mulțumit de profesionalismul și solicitudinea arătate.
Marius Scortaru
Marius Scortaru2 ani în urmă
Mi-a gresit rau de tot dioptriile dna doctor.
Elsa Tudor
Elsa Tudor4 ani în urmă
Pro:
* are aparatura multa si de buna calitate
* investigatiile se fac foarte detaliat
* doamna doctor Gavris efectiv sta si explica problema - noua ne-a desenat efectiv cu pixul defectul ocular, ca sa fie sigura ca am inteles care e problema
* personalul e foarte profesionist si cu mult bun simt
* cabinetul e foarte curat si sala de asteptare e mare
* am primit fisele cu toate investigatiile la final
* pret decent

Contra:
* nu tine neaparat de personal, dar programarile sunt mai mult in ideea de inceput al consultatiei (dureaza pana se dilata pupila si ar fi greu sa intri fix in momentul in care ai programarea)
* ar fi bine sa va faceti programarea din timp, in decembrie mai erau locuri doar pentru februarie. Dar, din nou, nu poate fi considerat un punct negativ, ci doar trebuie tinut cont pentru consult
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Atentie la Dr. Gravis Monica daca vreti sa va faceti lentile de ochelari nu mergeti la ea sa va faca prescriptie, nu se pricepe absolut deloc la asaceva, banuiesc ca la operatii este buna, da am pierdut 1000 de lei din cauza ca a fost gresita prescriptia.

Edit: nu avea remușcări ca a greșit grosolan prescripția, doamne ferește, nu îi pasa ca unii lucrează mult pentru banii aia
Razvan Corpodean
Razvan Corpodean5 ani în urmă
Personalul sub orice critica, suntem la stat ? VENIM CU PLICUL? Ce asteptati doamnele de la receptie, si cu toata ipocrizie va numesc "doamne", mare grija ca la dumneavostra nu trece ca la stat. Abia astept sa inchideti dosarele de la protectia consumatorului de craciun si revelion. Va dorim multa sanatate! Sa va vada Dumnezeu :)!
Marchis Gheorghe
Marchis Gheorghe2 ani în urmă
Profesioniști, cu dotări de ultimă oră, iar d-na Dr. Monica Gavriș totul la superlativ. Recomandat.
Gheorghe cardei
Gheorghe cardei2 ani în urmă
O vizita de rutina,personal deosebit de amabil,și profesionist, rezultat excelent.
Locații recomandate