/Cluj/Optica

Optica Vision Line

Piața Unirii 24, Cluj-Napoca 400000, România

Optica Vision Line
Optica
5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCQ+7P Cluj-Napoca, România
+40 770 303 423
visionline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Florina Ungureanu
Andra Florina Ungureanu4 ani în urmă
Un magazin cochet in care te intampina un personal bine pregatit, profesionist care stie sa te indrume sa iti alegi cea mai potrivita pereche de ochelari in functie de gustul si bugetul fiecaruia. Recomand cu toata increderea.
Bogdan Pandea
Bogdan Pandea4 ani în urmă
Mereu mi-a fost greu sa ma hotarasc asupra unor ochelari de soare. La Vision Line, cu ajutorul personalului amabil am facut o decizie buna si am ajuns sa nu fac rabat de la calitate in special atunci cand cumpar un accesoriu care se pliaza pe personalitatea mea.
Personal calificat
Preturi corecte
Andreea Oaida
Andreea Oaida4 ani în urmă
Locatie accesibila, optica frumos aranjata, curata, foarte multe variante de ochelarii, personal foarte amabil, răbdător cu cei mici, timpul de execuție a comenzii foarte scurt. Datorita lor, fetita mea are ochelarii potriviți pentru varsta ei, problema ei, si foarte frumosi.
Chira Maria
Chira Maria4 ani în urmă
Locația este foarte accesibilă, personalul tânăr și amabil, optica este foarte aranjată și curată! Aparatura este de ultimă generație! Prețurile sunt pentru orice buzunar și tot timpul sunt promoții! Recomand!
Iulia Faur
Iulia Faur4 ani în urmă
Locație perfectă, mult profesionalism și atenție pentru nevoile fiecărui client. Apelez la serviciile lor de 5 ani și nu m-au dezamăgit niciodată. Recomand cu încredere!
Carmen petrescu
Carmen petrescu4 ani în urmă
Un centru de optica unde gasesti personal bine instruit care te poate consilia in alegerea celor mai potrivite rame de vedere si de soare, un magazin cochet in centrul Clujului, cele mai noi modele de rame, atmosfera prietenoasa, cabinet oftalmologic dotat cu cele mai noi si performante echipamente medicale, o experienta completa in domeniul vederii.
Vidican Livia
Vidican Livia4 ani în urmă
Datorita personalului deosebit de amabil mi-am ales cele mai frumoase rame !! 🙏Doamna doctor a fost extrem de rabdatoare in cadrul consultului. Raport calitate pret, excelent. Recomand cu incredere! 👍
Maier larisa
Maier larisa4 ani în urmă
Personal foarte bine pregatit si amabil. Experienta foarte plăcută !
Locații recomandate