/Cluj/Optica

FOTO-OPTICA NR. 1

Strada Napoca 27, Cluj-Napoca 400009, România

FOTO-OPTICA NR. 1
Optica
3
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
QH9Q+9H Cluj-Napoca, România
+40 264 597 035
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel burca
Costel burca4 ani în urmă
Martau adrian
Martau adrian5 ani în urmă
Paul Daniel Schneider
Paul Daniel Schneider6 ani în urmă
Sub limita jenantului! Am avut o problema cu ochelarii, am intrat la ei sa-i rog sa mi-i repare cel putin temporar, pana ajung acasa la mine, unde am service gratuit la ochelari. Cetateanul de la tejghea, usor iritat, mi-a spus ca poate incerca sa-i faca, dar pe raspunderea MEA! Am remarcat ulterior ca aveau si afis in magazin, ca lucreaza PE RASPUNDEREA CLIENTULUI! Adica, FIRMA DE OPTICA, cu profesionisti, NU SUNT IN STARE SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA pentru lucrarile facute, decat in x conditii. Oare daca si mecanicul auto ar face la service la fel, daca si faiantarul ar pune gresia "pe raspunderea clientului" ... unde naiba am ajunge! Evident ca am iesit din magazin cu ferma promisiune ca nu le mai calc pragul! Nu am intalnit nici in Africa de Sud atata lipsa de profesionalism! Sa nu fii in stare sa-ti asumi responsabilitatea pentru o lucrare mi se pare nu doar non-profesional, dar pueril si ... abject! 1 Stea pentru ca e musai, dar le-as da 0.
George Roman
George Roman6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am cumpărat rama și lentilele din acest loc. Tipul care mi le-a vândut mi s-a părut foarte profesionist la început. După câteva luni am fost la serviciu, într-o întâlnire, purtând ochelarii, ca de obicei, și un șurub din partea dreaptă a căzut și lentila la fel de bine în următoarea secundă. Obiectivul s-a lovit de toamna. Port ochelari de la vârsta de 2 ani. Acum am 25 de ani. Niciodată nu mi s-a întâmplat asta până acum. M-am întors la magazin cu ochelarii. Au pus șurubul înapoi și au spus că nu pot face nimic în privința obiectivului, nu este vina lor, este ceva „mecanic”. Am spus că este în regulă, dar nu voi recomanda magazinul nimănui altcineva pe care îl cunosc. Și cei de la ghișeu au început să spună că nu ar trebui să mă întorc niciodată acolo și chiar și când trec pe lângă magazinul de pe stradă, ar trebui să trec strada pe cealaltă parte a acesteia. Și a început să acționeze într-adevăr furios față de mine. Aceasta este povestea mea, decideți-vă dacă doriți cu adevărat să cumpărați ochelari de aici. De asemenea, voi face o plângere autorității competente cu privire la acest aspect.

(Original)
I bought those glasses frame and lenses from this place. The guy who sold them to me seemed very professional at start. After a couple of months I was at work, in a meeting, wearing the glasses, as usual, and a screw from the right side fell and the lens as well right in the next second. The lens got nicked from the fall. I'm wearing glasses from the age of 2. I'm 25 now. Never has this ever happened to me before. I went back to the shop with the glasses. They've put the screw back and they said they cannot do anything about the lens, it's not their fault it's something "mechanic". I said it's ok, but I wont recommend the shop to anyone else I know. And they guy at the counter started saying that I should never go back there, and even when I pass by the shop on the street, I should pass the street on the other part of it. And he started acting really angry towards me. That's my story, decide yourself if you really want to buy glasses from here. Also I will make a complaint to the appropriate authority regarding this.
Melinda farkas
Melinda farkas2 ani în urmă
Locații recomandate