/Timis/Oftalmolog

OPTIblu

Iulius Mall, Strada Aristide Demetriade 1, Timișoara 300088, România

OPTIblu
Oftalmolog
4.1
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+F5 Timișoara, România
+40 723 399 019
optiblu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Cosmin Rusescu
Cosmin Rusescu2 ani în urmă
Amabilitate si profesionalism!!👍
Ramona Lucuta
Ramona Lucuta2 ani în urmă
Personal prietenos gata sa te ajute. Ochelarii sunt de foarte buna calitate
Beam eSports
Beam eSports2 ani în urmă
Multumesc, m-ati ajutat sa vad mai bine
ANDREAS LUCUȚA
ANDREAS LUCUȚA2 ani în urmă
Am abilitate, performanta, personal calificat
Florin Popescu
Florin Popescu5 ani în urmă
Sunt foarte dezamagit de serviciile oferite! A comandat sora mea o pereche de lentile de contact in data de 29.11.2018. Pe bonul pe care i l-au lăsat sa poata ridica comanda, scria ca restul de plata este 0, dar pe plicul in care se aflau lentilele de contact in momentul ridicării lor i-a fost cerut sa plătească o diferența de 27,07 de lei. Nu sunt capabili sa respecte ce s-a stabilit inițial și recomand sa ii evitați.
Ana Serban
Ana Serban2 ani în urmă
Nici măcar o stea nu merita. Pe scurt - Am fost sa-mi schimb lentile la ochelari și ca să-mi cumpăr alte rame de la ei.. le-au rupt pe ale mele când au încercat sa pună lentile. Am zis ok și mi-am luat alte rame. Apoi am realizat ca au greșit dioptria la o lentila și am mai așteptat 1 săptămână după ei. ( eu ii ziceam ca nu vad cu o
lentila și ea îmi zicea ca nu are cum sa nu vad cu ele. Apoi a verificat actele și au scris greșit când au trimis sa le facă) Acum trebuie să-mi schimb iar lentile și cu siguranță nu o sa mai merg la ei. Nu recomand.
Flavius Buda
Flavius Buda2 ani în urmă
In momentul ridicarii ochelarilor am fost anuntat ca trebuie platita taxa de consultatie, cu toate ca erau reclame in magazin care mentionau existenta unei promotii unde aceasta consultatie este gratuita. Aceasta promotia a fost confirmata de personalul din magazin, dar au mentionat ca nu am exprimat dorinta de a beneficia de aceasta gratuitate inainte de consultatie. Un sfat pentru cei care merg, desi nu recomand acest loc (raportul calitate/pret nu este unul excelent), sa nu uitati sa mentionati ca preferati sa nu platiti consultatia pentru a beneficia de promotie. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :))
Andrada Roman
Andrada Roman2 ani în urmă
Am comandat o pereche de ochelari. Nu am fost sunata cand au fost gata-asa cum mi s-a transmis cand am platit avansul. A trebuit sa merg sa verific personal. Nu mi s-a dat niciun raspuns de ce nu am fost sunata....
Locații recomandate