/Timis/Oftalmolog

Policlinica Circumvalațiunii

Strada Teiului 7, Timișoara, România

Policlinica Circumvalațiunii
Oftalmolog
2.5
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q679+G9 Timișoara, România
+40 256 244 881
medicinatimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sabau ioan
Sabau ioan2 ani în urmă
Rusine! Nu inteleg de ce se spune o ora si stai 3 ore cel putin sa astepti… nu exista cuvinte sa trebuiasca sa astepti atatea ore ca si om batran… RUSINE! Intr-o zi toti ajungeti asa!
Dan Olarescu
Dan Olarescu2 ani în urmă
Fac referire în această postare doar la cabinetul de cardiologie Velimirovici.
UMILINȚĂ LA ADRESA PACIENȚILOR

Se așteaptă ore în șir , deși pacienții au programare.
La prima programare am intrat în cabinet cu o întârziere de 3 ore.
Am considerat-o ca fiind o întâmplare nefericită . Am mers la a doua programare și am plecat după 2 ore și 45 de minute, fără a intra la consultație.
Un mod de lucru de tip comunist, cu selectarea pacienților din sala de ateptare după criterii doar de ea știute, fără a ține cont de programări.
Acești continuatori ai bolșevismului profită de starea de empatie a unui popor de slugi , care încă mai cred că doctorul, popa și primarul sunt dumnezei pe pământ.
Cu ce te ajută să tratezi inima și să pleci cu probleme de psihiatrie de acolo.
Este suficient să stai o oră între acei pacienți, să-i asculți vorbind despre umilința la care sunt supuși la fiecare vizită la cabinetul Velimirovici și să constați că asemenea medici nu ar trebui să mai profeseze. Probabil pentru ea contează doar numărul foarte mare de pacienți și încasările.
Doar greață pentru un astfel de comportament.
Alexandrina Iordache
Alexandrina Iordache2 ani în urmă
Policlinica ....
Curatenia este ok,dar totul lasa de dorit ,ar fi nevoie de renovare,de mult mai mult ,plătim impozite ,plătim, plătim, plătim, cu trimitere e horror.
FULOP STEFAN ALIN
FULOP STEFAN ALIN2 ani în urmă
Libaj neadecvat cu clienții. De agapie te face sa nu vrei nici sa mergi la ei. A sunt cineva pentru mine și a fost luat peste picior. Mulțumim mult
Toni is traveling
Toni is traveling4 ani în urmă
Arată decent pe interior, au câțiva doctori buni în domeniul lor
Petri P
Petri P2 ani în urmă
Nu Recomand nici la dusmanul meu pe D'nul Agapie ca nu pot sa il numesc Dr. Face interventii pe viu persoanelor in varsta.
Simona Spătariu
Simona Spătariu2 ani în urmă
Acest centru medical nu merita nici măcar o stea. După ce am stat după trimitere la medicul de familie, la ora 12,30 când am ajuns în policlinica era pustiu. La informații am cerut o programare la Orl, mi s-a spus sa urc la cabinetul 16 ca este încă doamna doctor și va face programare. Acolo doamna scria în registru, vizibil deranjata de prezenta mea și indignata, ca sunt mulți pacienți (nu era nimeni), ca e pandemie, ca are marți și joi cursuri la studenți,ca nu a primit tot salariul. Nu era vorba de o procedura complicata, controlul se putea termina și în câteva minute. Va întreb d-na doctor ce îi învățați pe studenții dumneavoastră, sa chiuleasca și să gonească pacienții?! O sa fac sesizare și la facultate unde sunteți dascăl.
Daniel tanase
Daniel tanase2 ani în urmă
Nu se respecta programarile, haos total.
Locații recomandate