/Timis/Oftalmolog

Optica Eugen

Strada Gheorghe Lazăr 2, Timișoara 300078, România

Optica Eugen
Oftalmolog
4.8
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65H+35 Timișoara, România
+40 256 232 230
opticaeugen.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Axe
Alexandra Axe2 ani în urmă
Foarte mulțumită de serviciile oferite. Domnul doctor a găsit cea mai bună rezolvare pentru problema mea, explicând cu răbdare și pe înțelesul meu rezolvarea.
Recomand cu drag!
Alexandra Cioară
Alexandra Cioară2 ani în urmă
Sunt foarte mulţumită, recomand, oferă servicii profesionaliste de calitate, oftamologul explică într-un limbaj înţeligibil oferând sfaturi şi fiind foarte ajutător!
Catalin Smaranda
Catalin Smaranda2 ani în urmă
Foarte multumit de ochelarii achizitionati si de intreaga experienta.
Recomand cu caldura
Vasile parastas
Vasile parastas2 ani în urmă
În 2 ani de zile de la 580 lei la 880 lei a ridicat prețul pentru aceleași lentile, lentile care nu au nici o protecție deși dumnealui spune că au, ochii pe telefon obosesc foarte repede, cu vechii ochelari care au costat 450 lei cu tot cu ramă nu aveam nici o problemă. Domnul de acolo spune că sunt polarizați și antireflexii, dar oboseala rapidă a ochilor îl dă de gol. Preț mare pentru calitate și protecție mică.
Mona Isabela Petzek
Mona Isabela Petzek2 ani în urmă
Servicii profesioniste de calitate! M-am bucurat de un consult calificat din partea domnului doctor, care a fost și foarte amabil și m-a ajutat în alegerea ramei potrivite.
Recomand cu drag! (Piața Unirii)

Professional quality services! I enjoyed a qualified consultation from the doctor, who was also very kind and helpful in choosing the right shape of glasses.
I highly recommend it! (Piața Unirii)
Miruna Farcas
Miruna Farcas2 ani în urmă
A fost o experiență minunata într-un ambient foarte îngrijit! Profesionalism desăvârșit! Domnii te abordează foarte elegant, îți oferă detalii despre tot ce vrei sa știi, te ajuta în alegerea lentilelor, a ramelor, îți explica ce se întâmplă cu vederea ta și sunt foarte prompți! Recomand din suflet!
Marian Iriza-Voinea
Marian Iriza-Voinea2 ani în urmă
Servicii foarte bune, preturi mici ( cea mai ieftină consultație) tehnologie zeiss, fara programări peste câteva luni la o consultație, adică pe loc. Ochelarii vin maxim 3 zile lucrătoare. Nu se compara cu alții din domeniu. Nu folosește soluție pentru ochi. Aparatura de ultimă oră și performatnta.
Cosmin Turcu
Cosmin Turcu2 ani în urmă
Domnul care te intampina nu este arogant ci iti vorbeste foarte frumos. Dupa teste nu iti explica in limbaje stiintifice ci pe limbajul tau, sa intelegi ce ai la ochi si ce iti trebuie. Iti recomanda ochelarii cei mai potriviti pentru tine (de exemplu i-am spus ce am nevoie si mi-a aratat si la 200 ron si la 600 si la 1100, dar cei mai buni pentru nevoile mele fiind cei la 600 si explicandu-mi de ce).
Ambientul este placut si partea de customer care de asemenea :)
Recomand cu toata increderea.
P.S.: Un an mai tarziu am aceeasi ochelari si daca nu ascultam de el, erau deja rupti de doua ori :))
Locații recomandate