/Timis/Oftalmolog

Policlinica Boia

Str. Gospodarilor 42, Timișoara 307221, România

Policlinica Boia
Oftalmolog
3.4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6FQ+4V Timișoara, România
+40 753 774 143
policlinicaboia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Roventa Claudia
Roventa Claudia2 ani în urmă
Nu sunt locuri de parcare suficiente. Nu se respecta programarea ( o ora în plus fata de ora programarii în cazul meu). Nu se respecta distanțarea , holul era foarte aglomerat. Medici ( pediatrie și eco) și personal ok.
Andra Mitar
Andra Mitar2 ani în urmă
Nu respecta programarile dar cand e de incasat banii pe consult se misca extrem de repede. Se fac programari din 10 in 10 min. Cand am cerut explicatii, pentru ca am asteptat in 3 zile diferite cate o ora, mi-au spus ca nu au cum sa anunte (nu ca s-ar chinui), ca nu au ce sa faca, nu ii intereseaza efectiv.. Locul a devenit aglomerat, mai si scot oamenii sa astepte afara ca "ne aglomeram"..
Este o clinica cu o conducere doar pe interes, si pe profit, fara
pic de empatie fata de pacient.
Bode
Bode2 ani în urmă
Din punct de vedere medical, nu am nimic de reprosat, insa din punct de vedere al comunicarii si al umanitatii e sub orice critica!
Sotia mea a ramas cu traume dupa ce Dr Dobre Alina-Maria a facut-o cu ou si otet. Aceasta i-a reprosat ca nu e capabila sa aiba grija de propria ei fiica si a subliniat ca asa cum se comporta cu ea va ajunge la moarte prin sufocare. Inainte de asta am mai fost vazuti de alti 5 medici care au zis ca e in regula cum se comporta sotia cu fetita si ca nu trebuie sa ne facem nicio grija. Tot acesti medici au venit si cu recomandari vis-a-vis de cum am putea sa facem lucrurile si mai bine sau ce mai putem incerca daca cea mica e nelinistita.
Comportamentul doamnei doctor a fost sub orice critica ! Nu ne-a deranjat ce a incercat sa spuna, ci cum a spus-o!
Parerea mea este ca "Aveti mare grija cum o tineti pe fetita si eventual insistati putin mai mult la ragait daca vedeti ca nu ragaie" suna mult mai bine decat "Fetita voastra se va sufoca pentru ca nu o tineti inclinata 30 grade si pentru ca nu o ragaiti exat 30 minute! Va veti sufoca copilul !"
Marinsecu Ioan
Marinsecu Ioan2 ani în urmă
Mentionez de la inceput ca acest feedback este doar pentru sectia de pediatrie. Profesionalism, respect, modern si rabdare. Din punctul meu de vedere totul este exceptional pe aceasta parte. Recomand, incantat si de preturi.
Andrada
Andrada2 ani în urmă
Prima și probabil ultima vizita la doamna Dr. Stroescu Ramona. In urma unei programări pentru ecografie transfontanelară și de șold pentru un bebe de 4 luni, am rămas profund dezamăgită, deși era recomandată de către alt medic.

Așteptări: la ora stabilită să se efectueze cele două ecografii, urmând a ne fi explicate/interpretate (mie și soțului).
Realitate: nu s-a respectat ora la care eram programați, am fost întâmpinați de un medic “rece”, lipsit de empatie, iar pe lângă acestea singura explicație pe care am primit-o în urma celor doua ecografii a fost ca nu trebuie repetate și am fost invitați la Recepție să plătim (350 lei).

Aveti grijă ce medici alegeți!
Snowy Adrian
Snowy Adrian2 ani în urmă
Am fost astazi cu copilul la "doamna" Dr. Ramona Stroescu, nici nu stiu cu ce sa incep, cred ca ar trebui sa faca niste cursuri sa invete sa se comporte cu un copil mic, pe langa asta platesti 350 de lei pentru niste poze de Ecografie musculo-scheletală şi şold
si Ecografie transfontanelară si cu atat ramai, nu tu o explicatie, nu o interpretare, foarte ciudat, explicand asta la receptie, doamnele de acolo dand din cap... ca nah ceva de genul, daca la ea v-ati gandit sa mergeti...asta primiti, trebuia sa intrebati....Concluzie, nu recomand!
Inasi alexandra
Inasi alexandra2 ani în urmă
Curat,primitor,loc de joaca amenajat anume daca stai la rand cu copilul,personal politicos👌👌
Alexandra Boicu
Alexandra Boicu2 ani în urmă
Nu recomand dr. Stroescu Ramona!
Locații recomandate