/Timis/Oftalmolog

SCMS-PROFILAXIS S.R.L.

1918, Strada 1 Decembrie 1918 106, Timișoara 300566, România

SCMS-PROFILAXIS S.R.L.
Oftalmolog
3
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WX+W4 Timișoara, România
+40 256 288 782
profilaxis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Robu
Adrian Robu2 ani în urmă
Neprofesionalism. Nu recomand Profilaxis! Am avut medicul de familie acolo și doamna doctor s-a simțit lezata când i-am zis ca mi se pare aiurea sa plătesc asigurări medicale dacă ea îmi prescrie medicamente cu plata; ba chiar mi-a zis ca dacă as avea cancer, nu as mai face comentarii despre asigurări, de parca bolnavii de cancer din România se tratează prin casa de asigurări...majoritatea o fac la privat... O alta experienta proasta a fost cu un medic specialist ce nu a anunțat ca se simte aparent rău și a trebuit sa aflu asta după ce am așteptat aproape 1h ca papagalul în sala de așteptare (eu știu ca dacă te simți rău, suni la serviciu și anunți tu, nu aștepți sa fii sunat dacă domnia ta are chef sa se prezinte ca așteaptă un bou după tine), sau alt medic ce întârzie, deși am fost explicit ca merg în timpul programului meu de lucru și nu vreau sa întârzii mult (numai asa am putut sa merg pentru ca domniile lor au program scurt ca să meargă în N clinici). Alta data am mers să-mi fac eco abdominal și încă nu era cardul de sănătate emis și cu gelul pe burta m-au ținut asa pana s-au lămurit între ei ca se poate și fără (oricine poate verifica dacă un om e asigurat sau nu pe CNAS). Mergeți la alte clinici, ca bani primesc toate... totul se rezuma la bani din păcate, iar pacientul nu mai contează asa mult.
Cosmin Adrian
Cosmin Adrian2 ani în urmă
Vineri mi-am făcut test PCR am plătit 300 ron, am plecat din Timișoara la București, când am ajuns la București verific email-ul nu mi-a venit rezultatul, sun la clinică nu raspunde nimeni la 19:00 plătesc alte teste rapide sa am acces la festival, Sâmbăta sun din nou, nu raspunde nimeni, sun și la spital la boli infecțioase nici acolo nu răspund, încerc sa trimit e-mail la domnul multă, nu merge sa trimit e-mail, sun pe nr dansului la fel, nu raspunde, abea Luni dau de o doamnă la telefon ii explic situația și îmi spune ca să greșit o literă în email, dânsa care a scris emailul nu a avut nici o apăsare sa ma contacteze telefonic cum făcea înainte, mi se face legătura cu managerul de 3 ori, nici managerul nu raspunde, și după 6 zile am testul plătit și nici un rezultat, bine ca mi-am făcut 3 teste rapide zilnic :-( păcat, înainte erau serioși acum nu siu ce sa întâmplat:-(
Sorin Tamas
Sorin Tamas2 ani în urmă
Doamna Dr. Musta Alina este un medic de familie exemplar.

Unele (subliniez ca doar unele) asistente, in schimb, au o atitudine care lasa de dorit si iti dau de inteles ca nu esti binevenit acolo, prin raspunsuri flegmatice sau lipsa de rabdare in a-ti oferi informatiile necesare.
Nicu CHEDEA
Nicu CHEDEA2 ani în urmă
Serviciile medicale oferite sunt de calitate, dar măsurile anti covid sunt implementate foarte server, fără considerație pentru pacienți. Toată lumea trebuie să aștepte afară, să iese o asistentă din când în când, care te pune să completezi un formular în care te întreabă de exemplu inclusiv dacă te-ai întâlnit cu cineva care a fost în străinătate în ultimele săptămâni.
Eu o să încerc să merg la aceeași doamnă doctor, dar la altă clinică.
Boran Mirela
Boran Mirela2 ani în urmă
Experienta GROAZNICA cu dl Dr MIHART DARIUS -Ortopedie :
-diagnostic RMN pe intelesul tuturor ( lichid la cot ) el nestiind sa trateze sau lipsa de interes,ma trimite la fizioterapie,binenteles cei de acolo minundu-se de trimitere,vazand la randul lor RMN-ul
-daca stateam dupa sfatul lui Doamne fereste
-intotdeauna cand vi se pare ca DR. la care ati mers nu e ce trebuie ,CONSULTATI si altii,,nu stati asa
Andreea Martin
Andreea Martin2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu clienti dintre majoritatea cabinetelor medicale unde am fost. Telefonul receptiei este mereu ocupat, trebuie sa sun 1 ora incontinuu ca sa fac o programare. Nu se respecta confidentialitatea datelor persoanle, se transmit diagnostice si detalii ale consultatiilor direct din receptia clinicii unde se pot afla mai multe persoane in sala de asteptare. Un loc pe care il voi evita cu siguranta in viitor, din pacate, din cauza lipsei de profesionalism.
Popescu Adrian
Popescu Adrian2 ani în urmă
Am facut programare pentru controlul medical periodic, am venit mai devreme cu 5 min sa nu intarzii, completez hartiile aferente situatiei cu covidul si mi se spune sa astept in sala de asteptare. Au trecut 20 minute peste ora programarii si inca astept...
Fabs -
Fabs -2 ani în urmă
Ii recomand doctorului H. Ioan Octaian Musta urmatoarele:
1.Inainte sa faca afirmatii aberante din punct de vedere stintific precum faptul ca lipsa de raspuns la anestezie implica consumul de droguri sa studieze literatura de specialitate in cautarea acelei corelatii absolute (o corelatie de 1, ce cool ar fi) intre consumul de droguri (oare care, oricare drog sau exista o ipoteza in acest sens?) si lipsa de raspun la anestezic. Sau daca doctoral Musta are asemenea studii facute de el, este timpul sa le prezinte comunitatii stintifice.

2. Recomand deasemena inlocuirea unui comportment autoritar, de medic anul 1950 cu un comportament profesionist, post-modernist daca vrei, potrivit pentru un medic in anul 2020 (let’s join the global medical village!). De exemplu, daca cineva iti spune ca nu consuma droguri, nu pentru ca ar ascunde daca face asta (e o decizie persoana) dar pentru ca e relevant din punct de vedere medical, nu ii spui ‘asta e imposibil’. Nu doar ca este o afirmatie aberanta dintr-o perspectiva medicala, dar este si ingrijorator sa vezi o asemenea atitudine aroganta la un medic (inca unul cunoscut) in Timisoara secolului 21. Inca nu se face training pe partea umana in Romania, doar tehnic? Sau putem avea asteptari mai mari de la medicii scoliti mai recent si poate atinsi de anumite ‘trenduri’?

In 2016 am fost la clinica Profilaxis impreuna cu mama pentru o colonoscopie pentru care s-a optat pentru anestezie. Pentru ca raspunsul la doza de anestezie nu a fost bun s-a folosit o doza mai ridica dupa care, din cate am inteles, trezirea din anestezie a fost mai dificila. Concluzia doctorului H. Ioan Octaian Musta a fost ca lipsa de raspun la anestezi se datoreaza unui presupus consum de droguri si ca nu exista nici o alta explicatie (pt. ca a spus ‘imposibil’).
Realizez ca este posibil ca acest review sa nu fie citit niciodata. Pentru orice eventualitate, cred ca merita postat, critica in spatial public find de multe ori constructive. E ingrijorator sa vezi o asemenea atitudine aroganta dar si o lipsa profunda de capacitate analitica (lipsa de raspun la anestezi = consum de droguri) la unul din cel mai cunoscuti medici din Timisoara. Sunt convins ca daca aceste recomandari se vor urma, nu doar ca doctorul Ioan Octaian Musta isi va imbunatatii cunostintele despre relatia dintre consumui de droguri si raspunsul la anestezice (presupunand ca exista studii in acest sens) dar si comportamentul sau va fi mai apropriat de ceea ce cred ca multi oameni si-ar dori sa gaseasca in Romania si oriunde altundeva.
Locații recomandate