/Timis/Oftalmolog

Neuromed - Radiologie, Mamografie si Ecografie

Bulevardul Liviu Rebreanu 104, Timișoara 300755, România

Neuromed - Radiologie, Mamografie si Ecografie
Oftalmolog
2.8
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PM+Q7 Timișoara, România
+40 256 292 637
neuromed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorina Moise
Dorina Moise2 ani în urmă
Am fost astăzi sa intreb cum pot să fac o radiografie si la receptie erau doua Oparite care pe un ton răstit imi raspunde ca nu sunt fonduri...cine le angajează pe astea nu le spune si cum trebuie să vb cu clientii care plătesc sau pacienții care vin cu trimiteri . La tel daca suni nu raspunde nimeni ca Oparitele de acolo le este greu sa raspunda la tel firmei ,dar la cel personal se poate ...domnilor de la NEUROMED noi plătim pt serviciile oferite nu cerem pomana ...nesimtitilor
Ticuta tic
Ticuta tic2 ani în urmă
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, OFERA SERVICII MEDICALE DE FOARTE BUNA CALITATE IAR PERSONALUL, FOARTE EMPATIC!!
Marcel Sot
Marcel Sot2 ani în urmă
Păcat că nu pot da mai puțin de o stea. Un scor de zero ar reflecta perfect calitatea clinicii. Servicii mizerabile, comunicare zero .Două zile am sunat să fac o programare , nimeni nu a răspuns, am trimis un mail pe site la care nu a răspuns nimeni. Când am ajuns la clinică am fost întrebat de ce nu am făcut programare. La întrebarea mea cum se face o programare, raspunsul a fost "La noi la receptie " , la telefon nu răspunde nimeni pentru că nu au timp iar la mail se verifică seara și eventual se răspunde (nu a fost cazul meu, nu a răspuns nimeni). În toată clinica mai erau 3 persoane dar probabil pentru că mi-am permis să critic proasta organizare am fost programat peste o săptămână. Revin peste o săptămână să vă spun și ce prețuri au la mizeria asta de clinică. Dacă puteți evita mergeți în altă parte.
Laurenţiu Vlăduţ
Laurenţiu Vlăduţ2 ani în urmă
Nici macar o stea nu merita.
Am sunat pentru a face o programare, nu a raspuns nimeni ore intregi.
Am mers personal in vederea efectuarii unei radiografii pulmonare sau pentru a face o programare si mi s-a raspuns ca am nevoie de bilet de trimitere din cauza virusului SARS-Cov2.
Am mentionat ca am testul PCR negativ facut o zi anterioara si mi s-a raspuns cu "lasa ca am mai vazut eu din astia cu PCR negativ" .
Pe site-ul oficial nu scrie nicaieri ca in urma aparitiei virusului SARS-Cov2 avem nevoie de trimitere in vederea efectuarii unei radiografii pulmonare ( vezi poza ).

In urma cu 4 ani mi-ati lasat o impresie buna dar azi mi-ati dat dovada de ipocrizie si de faptul ca nu aveti ce cauta intr-o clinica medicala.
O sa am grija ca feedbackul sa ajunga la urechile cat mai multor oameni.
Koss Tea
Koss Tea4 ani în urmă
Personal destul de acru si cel mai important este ca nu au nici lift, nici scara pentru persoane cu handicap locomotor sau imobilizate. Pur si simplu, ti se spune sa te descurci. De tinut cont este ca, ecograful este la etajul 2, sunt cateva randuri de trepte de urcat, care sunt si inguste, si abrupte, si foarte groase. Este de evitat aceasta clinica. Dar, avand in vedere ca suntem in jalnica Romanie, unde sistemul de sanatate este la pamant si peste tot ti se spune..."nu sunt fonduri" este greu de evitat, si "nu ai incotro"!!!
Cand vad si alte note acordate, sincer, mi.e scarba de aceasta policlinica, si mi.e scarba si de angajatii ei!
Zablatoschi Florin
Zablatoschi Florin2 ani în urmă
Este o minciuna ceea ce scriu alti. Eu astazi am fost acolo si am fost intampinat foarte profesional , am fost intrebat daca am programare si chiar a fost servit un domn care nu avea programare. Personalul este profesionist si foarte amabil. Ca o paranteza am fost ajutat cu ceva care nu statea in competenta doamnelor de acolo ( aveam nevoie de o declaratie pe propri raspundere si am fost ajutat). Nota 100 pentru toti angajatii de acolo.
Emma Blidariu
Emma Blidariu2 ani în urmă
O experienta groaznica la acest centru Neuromed, unde se presupune ca vin pacienti cu afectiuni neurologice (coloana, membre inferioare) iar pt a ajunge sa faci investigatiile trebuie sa urci 2 etaje pt ca nu exista lift. Cand intrebi de alte solutii, 'minunatele' doamne de la receptie, foarte empatice, dau din umeri si izbucnesc in ras dupa ce pleci. Bataie de joc, pe timpul si banii tai. Si am mai fost si cu bunica, care a depus eforturi mari sa ajunga pana acolo, dar nu a putut urca scarile. Groaznic!
Cristian Biris
Cristian Biris2 ani în urmă
De evitat!!!
Este incredibil cum poți fi umilit pe banii tăi. Aveam nevoie de o radiografie pt. fiica mea la mâna ruptă. Am fost la ei, au făcut radiografia, dar au spus că nu îmi pot da filmul decât a doua zi pentru că trebuie interpretată.
În acest timp ortopedul mă aștepta cu radiografia ca să poată interveni.

A trebuit sa ma duc in altă parte să refac radiografia.

Din păcate nu pot da mai puțin de 1 stea.
Locații recomandate