/Sibiu/Oftalmolog

Clinica Medicala Carpe Diem

Strada Costache Negruzzi 12, Sibiu 550281, România

Clinica Medicala Carpe Diem
Oftalmolog
3.7
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5R5+72 Sibiu, România
+40 269 441 415
clinica-carpediem.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan T
Dan T2 ani în urmă
M-am programat telefonic pentru un consult dermatologic si experienta a fost una foarte OK. Am asteptat mai puțin de 5 minute, doamna doctor mi-a vorbit frumos si profesionist, pretul a fost un pic mai mic decat in alte parti. In plus, clinica arata destul de bine.
Razvan Botezatu
Razvan Botezatu2 ani în urmă
Nu recomand, persoana de la recepție nu stie să se comporte cu un client și mai ales cu un copil. Ridică tonul de fiecare data când nu îi este ceva pe plac. Programările sunt decalate cu 30/40 min.
Ioana Ilie
Ioana Ilie2 ani în urmă
Haotic, se sta la coada la toate cabinetele, nimeni nu stie ordinea, se pierde mult timp, e multa lume.
Diana Livia
Diana Livia2 ani în urmă
Sunt clienta de 4 ani a acestei clinici si sincer eu chiar apreciez personalul. Doamna de la receptie este chiar foarte draguta si o inteleg cand remarca clientilor chestii de bun-simt: va rog dezinfectati-va, nu puneti proba de urina pe birou sau masa (v-ar uimi cati vin cu ea in mana si o pun direct acolo) sau pastrati distanta intre dvs. si ceilalti clienti. Mie chiar mi se par normale si ma bucur ca insista cu astfel de lucruri. Doamna de la recoltare e super pe gustul meu, niciodata nu am avut probleme, desi am avut perioade cand mergeam lunar si am o frica oribila de ace. Pentru mine clinica e foarte OK si as recomanda-o oricand.
Sarbatori fericite sa aveti!
Adrian Stefan
Adrian Stefan2 ani în urmă
Dupa un consult la plamani mi s-a cerut sa fac o radiografie. La plecare am intrebat atat doctorul cat si receptionera daca citirea rezultatului se achita separat, raspunsul din partea amandurora fiind ca nu, acesta este inclus in pretul primei consultatii. O saptamana mai tarziu ma prezint pentru citirea rezultatului, mi se spune ca nu am nimic, iar la plecare mi se cere 105 lei, cei de la clinica considerand ca s-a efectuat un consult nou. Receptionera a ridicat tonul si m-a facut de rusine in toata receptia, urland ca nu vreau sa platesc. O experienta urata si nedemna de o clinica privata.

NU RECOMANDA CLINICA.
Daniel Rat
Daniel Rat2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Folosesc serviciile medicale de la aceasta clinica de ani de zile. Profesionalism de nota 10, se ofera respect si politete! Nu inteleg recenziile negative in vederea superioritatii personalului. Mi se pare normal in conditiile in care nu se respecta regulile de protejare, din punct de vedere medical, ca sa ni se atraga atentia. Automat daca cuiva i se atrage atentia intrun mod politicos, poate fi perceput ca aer de superioritate, insa este total eronat. Haideti sa nu ne mai varsam frustrarile din viata personala, pe un personal medical dedicat, care si in conditii foarte nasoale (pandemie), acestia isi fac treaba si o fac foarte bine.
Din nou, recomand si sustin cu incredere!!!
Madalina Gruia
Madalina Gruia2 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica! O experienta neplacuta , incepand cu receptia si terminand cu serviciile medicale. Mi s-a prescris o reteta, doar sa fie, desi nu era necesar , doar pentru a fi taxata pentru inca o consultatie. Doamna de la receptie are o atitudine urata fata de clienti. Nu recomand aceasta clinica!!
Alex Pop
Alex Pop2 ani în urmă
Este singura clinica privata din tara care a reusit sa imi strice ziua si sa imi dea tot programul peste cap (timpul meu este extrem de limitat deoarece petrec foarte putin timp in tara). Forma de viata de la receptie crede ca este pe vreo plantatie iar ea este seful plantatiei, plus ca este totalmente nepregatita sa lucreze cu clientii (vorbim de o clinica privata). Dupa ce i-am atras atentia doamnei ca nu ii accept limbajul si tonalitatea vocii, am fost invitat afara de o alta "duamna" care se ocupa cu incasarea banilor (la ei se achita DOAR cash !!!, fara a ti se comunica acest lucru in prealabil. Probabil nu vor sa plateasca comisionul aferent platii cu cardul). Pe scurt, o clinica pe care NU o recomand si la care nu voi mai apela niciodata.

I DO NOT recommend this place at all due to the poor service and poor customer care. Horrible lady at the reception with a communist era mentality and absolutely impolite and rude. This place simply ruined my day. Never again there!
Locații recomandate