/Sibiu/Oftalmolog

Thera Optic Med - Cabinet de optică și oftalmologie

Strada Nicolae Iorga Nr 54, Sibiu 550387, România

Thera Optic Med - Cabinet de optică și oftalmologie
Oftalmolog
4.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5H3+F7 Sibiu, România
+40 749 687 375
theraopticmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Davidoiu Codruta
Davidoiu Codruta3 ani în urmă
Profesionalism! Acesta e cuvântul cu care as caracteriza Thera Optic Med. Aaa...si multă răbdare, întrucât sa iti alegi o pereche de ochelari care sa ți se potrivească mi se pare destul de greu. Și la ei am avut parte de aceasta răbdare pentru ca am făcut mai multe vizite la ei în cabinet pana sa ma hotărăsc. Mulțumesc! ❤
Maria-Diana Iotu
Maria-Diana Iotu3 ani în urmă
Ma bucur ca am găsit aici acel profesionalism îmbinat cu prietenie pe care cu siguranță il căutăm cu toții în anumite momente din viața noastră. Echipa Thera Optic Med este dedicată relației cu clienții și pacienții iar varietatea de produse... Ce sa spun? As vrea sa plec cu minim zece perechi de rame odată. ❤️ Mulțumesc dragilor, pentru grija și profesionalism!
Simionas andreea
Simionas andreea3 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de Thera Optic Med. Personalul calificat si amabil. Cabinetul arata impecabil iar prețurile sunt foarte bune in comparatie cu alte cabinete. Recomand cu incredere!
Alex Muntean
Alex Muntean3 ani în urmă
Am colaborat cu ei pentru 5 perechi de ochelari pana acum. Pot spune ca am observat urmatoarele: profesionalism, calitate si multa rabdare din partea Dianei. Recomand cu incredere!!
Marius O
Marius O3 ani în urmă
Un cabinet cu personal profesionist, cu aparatură modernă, prețuri bune și servicii de calitate! Recomand cu toată încrederea!!!
Bacsi Ana maria
Bacsi Ana maria2 ani în urmă
Felicitari dna diana cu drag fam.Bacsi
Adioa Adinescu
Adioa Adinescu2 ani în urmă
Recomand. Dra Diana este foarte buna in ceea ce face. Cu ajutorul ei am ales cea mai buna pereche de ochelari. Ochelari pentru a munci pe laptop. După două zile de utilizare durerea de cap, amețeală au dispărut iar calitatea somnului a revenit la normal.
Paula
Paula2 ani în urmă
Poate printre cei mai buni, nu stiu daca au target pe vanzari, insa cu siguranta nu simti asta. Nu iti baga pe gat nimic, nu incearca sa te ameteasca si sa-ti vanda ce au mai scump. Singura optica in care simti ca le pasa cu adevarat de tine si vederea ta, nu de cat cat esti dispus sa scoti din portofel. Produse de calitate, personal profi.
Locații recomandate