/Sibiu/Oftalmolog

VLĂDUŢIU FELICIA

Strada Aurel Vlaicu 18, Mediaș 551041, România

VLĂDUŢIU FELICIA
Oftalmolog
3.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5986+9V Mediaș, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pascalau camelia ioana
Pascalau camelia ioana2 ani în urmă
minus 10 stele pentru comportamentul celor de la receptie, mi se pare absurd ca pentru o programare sa fi nevoit sa mergi la sediu, la telefon nu raspunde nimeni si daca ai "noroc" totusi sa ridice cineva receptorul, acesta este pus langa aparat si esti nevoit sa asculti discutiile asistentelor in speranta ca cineva iti va prelua cererea, insa receptorul iti este inchis apoi in nas. Daca nu este personal, e de dorit sa se ia masuri, este totusi o clinica( mult spus) privata, la care lumea apeleaza pentru ca are nevoie urgenta de servicii.....
Sergiu-Andrei Moca
Sergiu-Andrei Moca4 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate și dezinteres total din partea laboratorului!!!Nu recomand ever nici pentru cea mai uzuala analiza de sange.
Cosmin Crisan
Cosmin Crisan5 ani în urmă
In 2019 suntem chemati in continuare la aceasta unitate medicala fara programare. Mi se pare o lipsa de respect fata de oamenii bolnavi care cauta servicii de acest gen. Intr-un hol de 7 m2 stau inghesuiti 10 oameni sa si astepte randul, noroc ca nu e epidemie de gripa declarata oficial.
Deci in concluzie, cat de greu poate sa fie sa implementezi un sistem pe baza de lprogramari. Va ganditi numai la bani si la volumul de carne de tun care va intra in clinica.
Va doresc sa fiti tratati la fel in problemele care le aveti sau le veti avea indiferent de natura lor. Dar probabil voi, fosti comunisti si securisti cu carnet rosu inca in dulap, aveti intrare peste tot fara stat la coada, ca de, tot voi conduceti aceasta tara. Pana nu disper:eti odata din sistem si din lcuarea decizilor nu ne ramane decat sa plangem pe retele de socializare si sa mai adaugam cateva riduri pe fruntea prea plecata deja de atatea batjocura. Fara respect, Cosmin Crisan
Elena ENA O
Elena ENA O5 ani în urmă
Prefer să mă abțin.
Ion Iordache
Ion Iordache5 ani în urmă
Preturi mari
Chiriac ioan
Chiriac ioan6 ani în urmă
Am facut citeva vizite in aceasta unitate privata de sanatate.Este de apreciat calitatea serviciilor si competenta personalului.Serviciile medicale sunt asigurate in multe specialitati de medici veniti fe la clinicile de specialitate din Tg.Mures.Din cite am observat foarte multi concitadini de-ai mei apeleaza la serviciile acestei clinici si sunt f.multumlti.
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir2 ani în urmă
O clinica profesionista , unde găsești multă înțelegere servicii de calitate la preturi foarte accesibile
Toma Aurelia
Toma Aurelia2 ani în urmă
Profesionalism, dedicație și respect față de pacienți...sunt câteva trăsături ale personalității d-nei doctor Felicia Vladutiu.
Locații recomandate