/Sibiu/Oftalmolog

Spitalul Militar de Urgență

Bulevardul Victoriei 46, Sibiu 550024, România

Spitalul Militar de Urgență
Oftalmolog
3.7
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4MQ+WP Sibiu, România
+40 269 211 209
spitalmilitarsb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cora Sol
Cora Sol2 ani în urmă
Serviciu triaj vineri 14.01.2022 ora 07.10 și luni 17.01.2022 ora 12.10.

Doamna de la containerul de triaj (nu avea ecuson, dar la întrebarea mea mi-a răspuns plină de zel că o cheamă Frățilă) a avut de ambele dăți un comportament neadecvat postului ocupat.
La prima noastră ,,vizită" ,
întrebată fiind cum găsim laboratorul de analize, ne-a răspun plictisită și cu jumătate de gură: intrați în spital. Atât!.
La a doua vizită, dorind să nu pierdem prea mult timp cu completarea formularului (standard și obligatoriu în toate instituțiile spitalicești), îi spun doamnei să treacă NU la toate rubricile, că nu am fost plecați din localitate, nu am intrat în contact cu persoane infectate și nu avem probleme referindu-mă la febră și alte simptome...Iar doamna, iritată, mă întreabă cu obrăznicie: ,,dacă nu aveți probleme de ce ați venit aici?"
Și apropo..pe bonurile primite de la dânsa e trecută valoarea unei temperaturi, dar noi nu am văzut termometrul. (????)

Pentru doamnele de la laborator 5 stele.
Folofteia Popescu
Folofteia Popescu2 ani în urmă
Atât soțul cât și eu am beneficiat de investigații si tratament la Gastroenterologie,respect pentru Domnul Doctor Popa Daniel !
Calin Bucur
Calin Bucur2 ani în urmă
Sectia ORL, doctor Marius Pinciu, intre comportament impecabil si bataie de joc.

Probabil ca este victima a sistemului din care face parte pentru ca in unele cazuri am beneficiat de un comportament impecabil din partea dansului, vreau sa fiu corect. Dar in alte cazuri am beneficiat de exact opusul - lipsa de organizare, atitudine neadecvata, nerespectarea promisiunilor.

Pacat. Eu nu mi-am rezolvat problema si sunt nevoit sa scriu un review slab.

Consider ca daca vizita la spital se rezuma la un aruncat de moneda - azi e bine, maine rau, cine stie peste ce dam - calificativul final este repetenta. 2 stele din 5, sau nota 4 din 10 cum am fost invatat la scoala. Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa fii dependent de asa institutie si asa medici in cazul unei probleme extrem de grave.

Cu realmente tristete citesc recenziile celorlalti pacienti si vad ca reflecta aproape identic experienta proprie - una calda, alta rece. Daca nici la Spitalul Militar, doua institutii (Spitalul si Armata) care se bazeaza pe disciplina si organizare, nu poti conta pe nimeni si nimic, e dezastru...
Ciprian Andreescu
Ciprian Andreescu2 ani în urmă
Minunat , ce sa zic , o accidentare la umăr in timpul unui curs sportiv ... Durere , mana amorțită .... Fug la medicul sportiv , cel mai aproape și la indemna , acesta îmi dă bilet trimitere la radiologie , fug la spitalul militar fiind cel mai aproape , concluzia "nu acceptam biletul asta decât cu programare , nu va convine ,mergeți la urgențe " (stand de 30 de min in fata camerei de radiologie , aceasta era goală )..ok , pai hai sa fac programare "luna asta nu se poate" .... Concluzie, poți să mori liniștit de durere langa o ușă pentru că tu nu ai "bilet de la urgențe" ci doar un bilet de la un medic sportiv ... Deci ,daca vii la ei cu gatul tăiat și nu ai bilet de la urgențe , stai liniștit că nu mori , îți trebuie programare pt asta 🥲 nu sunt de vina ei , ci sistemul ...dar oare , sistemul nu e făcut tot din ei ? 😉
Danut soiman
Danut soiman2 ani în urmă
Recomand cu ce mai mare încredere pe domnul Col. Dr. Popentiu Ioan-Adrian care m-a operat de hernie inghinala. Un adevărat profesionist. Întreg personalul din cadrul spitalului s-a comportat excelent.
Nicolae Tanko
Nicolae Tanko2 ani în urmă
Sistemul de programări nu e unul transparent și accesibil la orice oră pentru pacient. Este un sistem învechit și parcă e făcut pentru a restricționa accesul pacienților în spital. Poți suna numai intr-un interval orar scurt, în doar două sau trei zile din săptămână.
Elena Mesea
Elena Mesea2 ani în urmă
Am stat peste 2 ore cu dureri de cap, de stomac, amețeli, tensiune mica stari de voma, deshidratata de
peste 12 ore nu am putut sa beau o gura de apa, și domnii doctori au prioritizat : infecție în gat, testicul umflat și amețeli înaintea mea... nu e posibil... am plecat ca nu mai puteam sta jos de dureri, voiam sa ma întind. Bătaie de joc!
Deak tiberius
Deak tiberius2 ani în urmă
Foarte,foarte mulțumit!!!curățenie,personal super,mâncarea bună,atitudinea pozitivă a personalului(anesteziști,asistente) și în principal promptitudinea si profesionalismul dl.doctor Pleșca Sergiu. Multe mulțumiri și sa rămâneți cel puțin la fel de buni👍👏
Locații recomandate