/Sibiu/Oftalmolog

Optica Medicala Ema & D Optics Sibiu

Strada Rahovei 65, Sibiu 550393, România

Optica Medicala Ema & D Optics Sibiu
Oftalmolog
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5F2+VQ Sibiu, România
+40 369 422 456
opticasibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Bianu
Florin Bianu2 ani în urmă
O experienta foarte placuta. Ochelarii au fost gata a doua zi. Gama de modele, este foarte vasta, iar domnul a fost foarte amabil si rabdator, oferindu-mi ajutor in alegerea ramelor, si mi-a dat foarte multe detalii despre ele, cat si despre lentile. Am ramas foarte placut impresionat si cu siguranta voi reveni in acest loc.
Recomand cu caldura.
Razvan Ivașcu
Razvan Ivașcu2 ani în urmă
Personal foarte amabil și primitor! Foarte multe rame de ochelari la prețuri accesibile! Lentile de vedere de calitate, am optat pentru lentile Zeiss Blue Protect pentru că au și protecție UV, și sunt foarte mulțumit! Ochelarii pe care i-am comandat au fost gata a doua zi, spre uimirea mea..., având în vedere că am dioptrii combinate sferă + cilindru! Sunt purtător de ochelarii de mult, dar niciodată unde am mai fost, nu au fost gata așa de repede ochelarii și nici un preț atât de mic nu am mai plătit pentru o pereche de ochelari cu tot cu lentile. Rămân client fidel! Vă mulțumesc și vă recomand cu multă plăcere și încredere!
Elena Maria Preoteasa
Elena Maria Preoteasa2 ani în urmă
Profesionisti în domeniul de optică medicală! Amabilitate! Rapiditate! Calitate! Montaj gratuit! Ochelarii sunt gata pe loc sau cel târziu a doua zi indiferent de dioptrii. Cei pe care i-am comandat eu au fost gata într-o oră cu lentile Essilor Crizal Prevencia, cu filtru PC! Am rămas uimită că de obicei în altă optică dura cel puțin o săptămână... Rămân clientă fidelă pentru totdeauna! Recomand cu încredere EMA & D OPTICS!☆☆☆☆☆
Ema Anca Predoiu
Ema Anca Predoiu2 ani în urmă
Foarte mulțumită de ochelarii pe care i-am făcut! Diversitate în privința ramelor de ochelari, lentile de vedere de la diferiți producători, prețuri accesibile, personal calificat și amabil, montaj gratuit, iar ochelarii pe care i-am comandat au fost gata intr-o oră!!! Vă mulțumesc mult! Recomand cu multă încredere!
Ieremia Baltes
Ieremia Baltes2 ani în urmă
Profesioniști în optică medicală! Produse de calitate! Lentile de vedere de la toți producătorii consacrați de lentile! Montaj gratuit! Rapiditate! Prețuri foarte accesibile! Doamnele foarte amabile! Recomand cu multă încredere această optică medicală!
Adriana Ileana Pomarac
Adriana Ileana Pomarac2 ani în urmă
Vă mulțumesc pentru amabilitate, seriozitate și promptitudine! V-am ales din nou, sunt la a doua pereche de ochelari. Sunt foarte mulțumită de ochelari, lentilele sunt foarte bune și de calitate! Decât că de data aceasta am vrut să încerc și altă marcă de lentile și am optat pentru Rodenstock, având în vedere diversitatea pe care o au în privinta lentilelor! Data trecută am avut lentile de la Hoya. Montajul este gratuit! Iar a doua zi au fost gata ochelarii, ca și data trecută! Fiecare interacțiune cu membrii echipei Ema & D Optics a demonstrat interes și dorința de a ajuta, în concluzie amabilitate și profesionalism! Rămân clientă fidelă și vă recomand cu plăcere! Sunteți de nota 10 cu felicitări! Recomand cu multă încredere Ema & D Optics Sibiu ♡♡♡♡♡
R. B.
R. B.2 ani în urmă
Foarte multumita de ochelarii pe care i-am facut aici! Marturisesc ca imi fac ochelarii la aceasta optica de foarte mult timp, si nu am decât cuvinte de laudă la adresa întregii echipe. Rame de calitate, de lentile numai vorbim, lucreaza cu tot producatorii de lentile consacrati si cunoscuti, iar personalul este foarte amabil si profesionist! Ochelarii pe care i-am comandat de fiecare data au fost gata a doua zi garantat! RECOMAND CU ÎNCREDERE ACEASTĂ OPTICĂ!
Eleonora Adriana Matei
Eleonora Adriana Matei2 ani în urmă
Personal amabil, serviabil și profi! În primul rând pentru Doamna Optician cinci stele pentru experiența dânsei și pentru sfaturile pe care mi le-a dat, dar și echipei care a dat dovadă de amabilitate și de foarte multă răbdare, având în vedere că sunt destul de dificilă... Sunt foarte bucuroasă și multumita că am descoperit această optică medicală! Sunt recunoscătoare că mi-au făcut ochelarii în 40 de minute, am dioptrii combinate cu cilindru... Este premieră pentru mine să primesc ochelarii comandați în 40 de minute, având în vedere că unde îmi făceam ochelarii înainte dura cel puțin 7 zile până erau gata ochelarii... Am venit aici la recomandarea unei prietene și doresc să vă mulțumesc pentru tot și voi rămâne clientă fidelă pentru totdeauna și nu voi rata nici o ocazie să vă recomand! Recomand cu multă încredere Ema & D Optics! ☆☆☆☆☆
Locații recomandate